Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei, 13 ianuarie 2017. Weekend-ul îi binedispune pe nativii Scorpion

Nativii din zodia Berbec nu sunt prea chibzuiţi în privinta banii. Indicat ar fi să facă şi ceva economii, pentru a evita eventualele probleme financiare.

Vezi și

Nativii din zodia Berbec nu sunt prea chibzuiţi în privinta banii. Indicat ar fi să facă şi ceva economii, pentru a evita eventualele probleme financiare.

Nativii din zodia Berbec nu sunt prea chibzuiţi în privinta banii. Indicat ar fi să facă şi ceva economii, asta pentru a evita eventualele probleme financiare.

Taurii cand îşi pun ceva în cap cu greu îi mai puteţi întoarce din drum. Astăzi vor fi încăpăţânaţi şi vor alege să facă doar ceea ce vor.

Gemenii vor avea o zi bună din punct de vedere profesional. Li se va oferi şansa de a se implica într-un proiect important.

Racii sunt lipsiţi de energie în primele ore ale dimineţii, însă după prânz se vor mobiliza şi se vor alege cu multe satisfacţii.

Leii nu acordă atenţia şi încrederea cuvenită partenerilor de afaceri. Din acest motiv ar putea apărea mici neînţelegeri.

Fecioarele se ocupă de rezolvarea problemelor administrative urgente. Se anunţă o zi încărcată, dar vor face faţă cu brio tuturor activităţilor.

Balanţele simt nevoia unei pauze. Oboseala acumulată în ultima vreme îşi spune cuvântul, aşa că astăzi o vor lăsa mai uşor cu munca.

Scorpionii sunt partenerii ideali de dialog astăzi. Sunt glumeţi, energici, însă asta NU înseamnă că atunci când e vorba de lucruri serioase, nu-si vor face datoria.

Săgetătorii se implică în proiecte personale, vor lăsa deoparte activităţile de la birou, şi vor încerca să finalizeze o lucrare de suflet importantă.

Capricornii îşi vor aloca timpul rezolvării unei probleme neprevăzute. Se vor descurca de minune, forma maxima în care se află le va fi de mare ajutor.

Vărsătorii ar trebui să se pregătească de oaspeţi. Astrele anunţă vizita unor persoane Pe care NU le-au mai văzut de foarte mult timp.

Iar Peştii vor primi o propunere tentantă referitoare la achiziţionarea unui imobil. Ar fi indicat să ia şi dezavantajele în calcul pentru a nu avea surprize.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei, 13 ianuarie 2017. Weekend-ul îi binedispune pe nativii Scorpion