Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 13/10/2015: Peștii încearcă noi experiențe astăzi!

Berbecilor, veți întâlni persoane care suferă abuzuri nemeritate astăzi, implicați-vă, să nu vă fie rușine să fiți în centrul atenție sau să vă umflați în pene!

Vezi și

Berbecilor, veți întâlni persoane care suferă abuzuri nemeritate astăzi, implicați-vă, să nu vă fie rușine să fiți în centrul atenție sau să vă umflați în pene!

Viața romantică a taurilor necesită puțină muncă, va trebui să vă implicați, să oferiți mai mult. În schimb, dacă sunteți singuri, e cazul să sporiți oportunitățile să întâlniți pe cineva!

Gemenii au de împărtășit o informație savuroasă astăzi, se lasă cu pălăvrăgeală și multe râsete! Așadar, e zi de stat cu prietenii și de împărtășit experiențe!!

Pentru voi, racilor, e o zi potrivită să vă faceți ordine în viață! Evenimentele recente vă ajută să distingeți ușor între prietenii buni de păstrat și cei care nu mai joacă un rol pozitiv în existența voastră!

Leilor, prezența voastră e la mare cerere, așa că va trebui să vă sacrificați puțin intimitatea și să străluciți în lumina reflectoarelor!

Concentrarea fecioarelor este scăzută astăzi, ar trebui să-și facă singure un bine și să se organizeze puțin! Faceți-vă măcar un plan vag!

Voi, balanțelor, ascultați-vă vocea intuiției, nu vă va orienta greșit! Ba chiar vă poate oferi avertismente importante! La final, se va dovedi că ceea ce vă dictează va fi un lucru bun!

Puțină actorie astăzi în jurul scorpionilor, să aibă grijă la persoanele luminoase, cu zâmbete largi, de obicei ascund cele mai întunecate secrete!

Nu trebuie să știți toate detaliile înainte de a vă implica într-o acțiune, săgetătorilor! Apar oameni noi în viața voastră și se creează legături puternice!

Capriconii au destulă energie pentru a termina ce ți-au propus astăzi. Trebuie doar să se organizeze și să delege sarcini!

Toate la timpul lor, nu puteți grăbi lucrurile, vărsătorilor, chiar dacă voi credeți că ar fi mai bine așa! Fiecare are propriul lui program ce ar trebui respectat!

Peștii încearcă noi experiențe astăzi, ar trebui să se bage mai întâi doar cu degete în apă pentru a ști ce-i așteaptă și să dovedească precauție!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 13/10/2015: Peștii încearcă noi experiențe astăzi!