Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei, 15 decembrie 2016. Pentru nativii zodiei Rac, astrele prezic o zi nu foarte reuşită

Nativii din zodia berbec vor reuşi să capteze cu uşurinţă atenţia celor din jur datorită inspiraţiei lor.

Vezi și

Nativii din zodia Berbec vor reuşi să capteze cu uşurinţă atenţia celor din jur datorită inspiraţiei lor.

Taurii vor cu orice preţ să se destindă astăzi, aşa că vor căuta tot felul de metode noi de a petrece timpului liber.

Astăzi este o zi excelentă pentru Gemeni. Chiar dacă nu se vor aşteapta la câştiguri financiare imediate, iată că astrele le pregătesc ceva surprize.

Racii nu vor reuşi să ducă nimic la bun sfârşit, dar nu va fi vina lor. Atât acasă, cât şi la locul de muncă, cei din această zodie vor fi urmăriţi de ghinion pe tot parcursul zilei.

Şi Leii vor fi urmăriţi astăzi, dar nu de ghinion. Un prieten are nevoie de nişte bani împrumut şi se va ţine scai de ei.

Atmosfera din sânul familiei este destul de tensionată pentru cei din zodia Fecioară. Este posibil să se mărească sarcinile casnice sau pot interveni reparaţii necesare locuinţei.

Pentru nativii din zodia Balanţei este deja week-end! Aşa că nu prea se vor implica în treburile de serviciu, ci îşi vor face planuri de distracţie cu prietenii.

Scorpionii sunt foarte ascultători astăzi chiar dacă nu sunt întocmai de acord cu cerinţele şi condiţiile celor din jur.

Săgetătorii nu ar trebui să facă investiţii financiare, astrele nu le sunt favorabile. Aşa că ar fi mai bine să-şi păstreze banii în portofel şi să aştepte un moment prielnic.

Capricornii au o relaţie plină de armonie cu persoana iubită. Asta le oferă confortul psihic de care au nevoie  şi le încarcă bateriile.

Nativii din zodia Vărsător acordă prea multă atenţie detaliilor şi riscă să piardă timp inutil şi momente favorabile lor.

Peştii simt nevoia unei pauze. Tocmai de aceea o vor lăsa mai uşor cu munca astăzi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei, 15 decembrie 2016. Pentru nativii zodiei Rac, astrele prezic o zi nu foarte reuşită