Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei, 16 septembrie 2017. Schimbări importante astăzi pentru Balanțe. Weekendul vine cu veşti bune pentru nativii mai multor zodii

Ce spun astrele pentru ziua de azi. Berbecii ar trebui să fie mai optimişti şi mai destinşi astăzi. E sâmbătă, aşa că astrele le recomandă să profite de timpul liber, dar şi de vremea bună.

Vezi și

Ce spun astrele pentru ziua de azi. Berbecii ar trebui să fie mai optimişti şi mai destinşi astăzi. E sâmbătă, aşa că astrele le recomandă să profite de timpul liber, dar şi de vremea bună.

Nativii din zodia Taur reuşesc să rezolve o problemă importantă cu ajutorul persoanei iubite. Spre seară este posibil ca, împreună, să facă planuri pentru o scurtă vacanţă.

În schimb, Gemenii vor fi nevoiţi să renunţe la o călătorie din cauza unor probleme de sănătate. Familia le este alături, iar împreună vor depăşi situaţiile dificile.

Racii au parte de un sfârşit de săptămână cu multă distracţie. Au şansa să revadă o persoană pe care o îndrăgesc foarte mult. 

Şi Leii sunt bine dispuşi astăzi. Fac planuri de viitor şi au şanse să realizez absolut tot ce şi-au propus. 

Fecioarele ar trebui să aibă mai multă răbdare cu cei din jur. Altfel, riscă să creeze conflicte puternice.

În viaţa Balanţelor au loc schimbări importante astăzi. Este posibil ca persoana în care aveau cea mai mare încredere să le dezamagească.

Scorpionii ar trebui să se odihnească mai mult. Urmează o săptamana grea, aşa că trebuie să îşi încarce bateriile.

Pe Săgetatori, weekendul îi va surprinde în compania prietenilor. Este posibil să organizeze chiar o petrecere care le va reda buna dispoziţie.

Astrele le recomandă Capricornilor să fie mai atenţi cu partenerul de viaţă. Acesta se poate simţi neglijat, iar asta le va crea discuţii neplăcute.

Se anunţă o zi încărcată pentru Vărsători, însă... productivă. Seara îi surprinde în compania unor persoane dragi, pe care nu le-au mai văzut de ceva timp. 

Iar Peştii dau startul unor activităţi extrem de benefice pentru sănătatea lor. Un prieten li se va alătura, iar împreună vor face echipa perfectă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei, 16 septembrie 2017. Schimbări importante astăzi pentru Balanțe. Weekendul vine cu veşti bune pentru nativii mai multor zodii