Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 16 aprilie 2017- Săgetătorii vor avea parte de surprize în dragoste

Vezi și

Toată lumea caută să îi răsfeţe pe Berbeci. Sunt în centrul atenţiei şi ar putea primi un colet, de undeva departe, cu un cadou special.

Toată lumea caută să îi răsfeţe pe Berbeci. Sunt în centrul atenţiei şi ar putea primi un colet, de undeva departe, cu un cadou special.

Taurii sunt gazdele perfecte, astăzi. Vor primi mai mulţi prieteni la masă, iar preparatele pregătite de ei vor fi lăudate.

Gemenii, în schimb, nu simt atmosfera de sărbătoare. Au gândul în altă parte, iar asta le-ar putea afecta relaţiile familiale. 

Conflictele nu îi ocolesc nici pe Raci, în acest weekend. Astrele le recomandă să îşi păstreze calmul pentru că astfel vor fi mult mai apreciaţi. 

Astrele le surâd în acest an, de Paşte, Leilor. Vor avea mult noroc atât în plan sentimental, cât şi financiar. Au rude generoase, care le vor oferi, în dar, sume importante de bani. 

Fecioarele aleg să petreacă alături de prieteni, care le vor face o surpriză plăcută. Au o gaşcă nonconformistă, aşa că vor petrece în stil modern.

Distracţia va fi pe primul loc şi pentru Balanţe. Vor primi o invitaţie neaşteptată de la o persoană foarte dragă. 

Scorpionii preţuiesc din plin timpul petrecut cu familia. Spre seară, persoana iubită le va da o veste care îi va face foarte fericiţi. 

Ziua de astăzi vine cu surprize pe plan amoros pentru Săgetători. Fie vor face o nouă cucerire, fie vor primi o frumoasă declaraţie de dragoste din partea iubitului.

Capricornii sunt lipsiţi de puteri şi tot ce vor este să se odihnească. Au muncit mult în ultima perioadă, aşa că a venit momentul să ia o pauză. 

Planurile Vărsătorilor vor căpăta contur astăzi. Vor lua masa cu mai mulţi prieteni şi vor pune ţara la cale. 

Iar Peştii sunt solicitaţi încă de la primele ore ale dimineţii. Nimic nu le poate strica însă buna dispoziţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei de 16 aprilie 2017- Săgetătorii vor avea parte de surprize în dragoste