Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei, 17 Iunie 2017: Zi plină de surprize pentru mai multe zodii! Unii nativi îşi fac PLANURI DE NUNTĂ

Vezi și

Berbecii vor ieşi în oraş cu nişte prieteni care au să le comunice lucruri importante. Le pot face o invitaţie la un eveniment grandios sau poate le vor da veşti cu privire la o nouă afacere.

Nativii din zodia Taur vor lua decizii cu privire la viaţa de cuplu. Vor o relaţie liniţtita, aşa că astăzi vor pune capăt tensiunilor.

Conturile Gemenilor vor avea partea de o surpriză în acest sfârşit de săptămână. Vor încasa o sumă de bani, cu care vor reuşi să îşi planifice vacanţa pe care o visau de ceva timp.

Şi Racii se gândesc tot la vacanţă, aşa că astăzi îşi vor petrece ziua cautând destinaţia ideală.

Leii sunt puşi pe treabă cu noaptea in cap. Vor face ceva modificari în casă, iar spre seară vor avea parte de o vizită surpriză.

Ar fi bine să fiţi mai calmi, nativi Fecioară, pentru că astăzi este posibil să va înfruntaţi cu situaţii mai delicate. Membrii familiei vă pot face reproşuri, însă asta nu ar trebui să vă descurajeze.

Balanţele se gândesc să facă pasul cel mare. Sunt convinse că au întâlnit persoana potrivită, aşa că fac planuri de nuntă. Astrele le recomandă totuşi să fie atente la cheltuieli.

Scorpionii îşi încep ziua la cumpărături. Ar trebui sa acorde mai multa atenţie problemelor de sănătate.

Nativii din zodia Săgetător se vor întâlni dis de dimineaţă cu o persoană apropiată care le va da sfaturi utile de care ar trebui să ţină cont.

Chiar daca e weekend, pe Capricorni îi găsim tot la birou. Au de terminat un proiect important, însă ar trebui să se şi relaxeze chiar şi pentru câteva ore.

Vărsătorii vor întâlni o persoană care pare să întrunească toate calităţile pe care îşi doresc să le aibă persoana alături de care îşi vor petrece restul vieţii.

Iar Peştii ar putea primi o recompensă băneasca . Vor da o raită pe la magazine să completeze unele lipsuri din gospodărie, însă ar fi indicat să nu cheltuie toţi banii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei, 17 Iunie 2017: Zi plină de surprize pentru mai multe zodii! Unii nativi îşi fac PLANURI DE NUNTĂ