Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei, 17 august: Schimbări majore în viaţa unor zodii! Semne bune în DRAGOSTE şi BANI

Următoarea perioadă se anunţă bună la capitolul dragoste pentru unele semne zodiacale. Află dacă eşti printre norocoşi.

de Redactia Observator

la 17.08.2017 , 10:31

Următoarea perioadă se anunţă bună la capitolul dragoste pentru unele semne zodiacale. Află dacă eşti printre norocoşi.

Berbecii au multă încredere în ei, iar asta îi va ajuta enorm. Ştiu exact ce trebuie să facă pentru a-şi atinge obiectivele.

Astăzi începe o nouă etapă în viaţa taurilor. Poate fi vorba despre o nouă relaţie sau un nou loc de muncă. Vor să facă totul ca la carte, aşa că analizează fiecare pas pentru a nu da greş.

Vezi și

Nativii Gemeni se vor implica într-un proiect care le aduce pe lângă faimă şi venituri importante. Le este recomandat să fie conştiincioşi şi să nu se culce pe o ureche.

Racii au o perioadă excelentă pe plan sentimental. Partenerul de viaţă le pregăteşte o surpriză care îi va lăsa fără cuvinte.

Leii primesc laude şi aprecieri din parte celor din jur. Reuşitele lor vor continua şi în următoarea perioadă.

Este o zi importantă pentru Feciore. Astazi se vor clarifica mai multe aspecte în ceea ce priveşte cariera lor, însă nu trebuie să aibă motive de îngrijorare. Totul va ieşi aşa cum şi-au plănuit.

Ziua se anunţă a fi interesantă pe plan sentimental pentru Balanţe. Fie reaprindeţi flacăra cu partenerul de viaţă, fie, dacă nu au pe nimeni, vor merge la o întâlnire promiţătoare.

Nativii Scorpion sunt foarte eficienţi şi reuşesc să termine din timp tot ce şi-au propus. Au o viaţă socială bogată cu ieşiri, călătorii sau chiar petreceri grandioase. 

În viaţa Săgetătorilor apare o situaţie în care este necesar să dea dovadă de diplomaţie. Descoperă că au interese comune cu cineva la care nu se aşteptau.

Capricornii privesc încrezători spre un proiect personal care evoluează excelent. Toate semnele le arată că este doar începtul unei perioade foarte bune din viaţa lor.

Vărsătorii vor avea câteva discuţii aprinse cu o persoană apropiată. Este indicat să încerce să se tempereze.

Iar Peştii nu ar trebui să ia decizii de natură financiară astăzi. S-ar putea să se lovească de mai multe erori.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Horoscopul zilei, 17 august: Schimbări majore în viaţa unor zodii! Semne bune în DRAGOSTE şi BANI