Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei 18/02/2014

Berbecilor le merge bine atat in plan profesional cat si in cel emotional. Sunt foarte pozitivi iar asta le aduce numai lucruri bune.

Vezi și

Taurii sunt cu gândul în oricare altă parte numai la muncă nu. Din acest motiv, vor stagna din punct d vedere profesional şi nu şi vor face datoria pt astăzi.

Gemenii vor avea parte de ceva tensiuni în plan profesional, în schimb în plan afectiv nu vor întâmpina niciun fel de probleme.

Racii vor avea parte de controverse cu cineva din anturajul apropiat. Prezenţa lor de spirit şi stăpânirea d sine le vor fi de mare ajutor.

Leii sunt în mare formă. Tocmai de aceea vor trece cu uşurinţă peste obstacolele apărute la birou.

Fecioarele vor reuşi să-şi eclipseze colegii de muncă prin eficientă şi randamentul de care dau dovadă.

Pentru balanţe este o zi favorabilă investiţiilor. Aşa că dacă dispun de bani, îi pot plasa cu încredere. Nu vor ieşi în pierdere.

Scorpionii vor fi lipsiţi de energie astăzi. Nu e cazul să aveţi mari aşteptări de la ei, mai ales la locul de muncă.

Săgetătorii vor avea parte de ceva suprize din partea familiei, referitoare la nişte investiţii. E rost de bani astăzi.

Capricornii se vor bucura de o întâlnire importantă în cea de-a doua parte a zilei. Capacitatea lor de convingere îi va ajuta să pună mâna pe un contract bănos.

Vărsătorii au gânduri mari astăzi. Se vor implica în proiecte importante şi îşi vor da toată silinţa să iasă totul ca la carte.

Peştii vor respira uşuraţi astăzi. Terminarea unei lucrări dificile îi va face să se relaxeze şi să-şi îndrepte toată atenţia spre familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei 18/02/2014