Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei 18/03/2014

Berbecii vor stârni controverse astăzi în mediul profesional. Ideile lor atipice vor fi acceptate cu greu.

Vezi și

 Taurii vor avea o zi cu succese la serviciu. Lucrurile se vor desfăşura conform planului şi în plus, se pot alege şi cu bani.

Gemenii au fler în afaceri şi asta le va fi de mare ajutor în a face cele mai bune alegeri la acest capitol.

Racii se vor confrunta cu ceva probleme în mediul social. E bine să ştie, calmul şi stăpânirea de sine îi vor salva din situaţiile neplăcute.

Leii ar face bine să dea dovadă de discreţie în relaţiile parteneriale şi să nu divulge anumite lucruri cui nu trebuie. Pot trage ponoasele de pe urma atitudinii lor.

Fecioarele sunt consecvente în alegerile pe care le fac şi chiar dacă nu primesc ceea ce vor pe moment, perseverează. Este posibil să aibă nişte surprize astăzi.

Statornicia le caracterizează pe balanţe. Nu vor renunţa uşor la scopurile lor, chiar dacă mai e drum lung până să le atingă.

Scorpionii au astrele de partea lor în ceea ce priveşte familia. Se vor bucura de armonie şi linişte din plin la acest capitol.

Săgetătorii se simt în stare să realizeze orice astăzi. Problemele dificile ivite astăzi nu îi vor speria, dimpotrivă.

Capricornii vor fi dominaţi de o stare de agitaţie accentuată. Cu toate acestea vor rezolva tot ceea ce îşi vor propune.

Disciplina îi va caracteriza pe vărsători. Vor asculta fiecare opinie a celor din jur şi nu vor ieşi din cuvântul şefilor.

Peştii vor avea o zi cu multe veşti bune în plan profesional. Acest fapt le va da o stare de bunădispoziţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei 18/03/2014