Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 18 august! Gemenii au noroc la bani azi

Berbecii vor da uitării planurile pe care le aveau. Un apropiat le face o propunere riscantă pe care o acceptă fără să ezite. Şi bine fac!

Vezi și

Berbecii vor da uitării planurile pe care le aveau. Un apropiat le face o propunere riscantă pe care o acceptă fără să ezite. Şi bine fac!

Taurii se vor lăsa conduşi de emoţii astăzi. Dacă îi vedeţi că încep să ridice tonul, mai bine îi lăsaţi în pace. Nu va fi chip să vă înţelegeţi cu ei.

Şansa le surâde astăzi gemenilor. Vor pune bazele unui proiect care le va aduce bani frumoşi. Asta numai dacă nu se vor plictisi înainte să-l ducă la bun sfârşit.

Racii trebuie să fie cu băgare de seamă la locul de muncă. Un coleg va avea grijă să le pună beţe în roate. Spre seară, persoana iubită îi va ajuta să uite de aceste probleme.

Leii vor îndrăzni să viseze astăzi. La un job nou, poate la o vacanţă. Din păcate e puţin probabil să se materializeze vreun plan.

Voi, Fecioarelor, s-ar putea să aveţi sentimentul că v-ati dus la spectacolul sau filmul greşit. Aţi cumpărat bilet, sunteţi deja în sala, dar ce vedeţi nu se potriveşte cu aşteptările voastre. Puţină răbdare, în spatele cortinei vă aşteaptă o surpriză plăcută.

De surprize o să aibă parte şi Balanţele. Dar acasă. Partenerul sau partenera simte nevoia să redecoreze căminul. Chiar dacă e marţi şi mai trebuie să meargă şi la serviciu.

Miracolele devin posibile pentru voi, Scorpioni. În plan profesional vor apărea nişte schimbărilor neaşteptate. Veţi scăpa aşadar de rutină.

Creativitatea, dorinţa de aventură, de ceva nou îi vor mâna pe Săgetători astăzi. Vor încerca drumuri necunoscute, iar satisfacţiile vor fi pe măsura curajului de care dau dovadă.

Capricornii vor prefera cărările bătătorite astăzi. Şi nimeni nu le va reproşa asta. Vor termina cu bine tot ce îşi propun.

Vărsătorii nu vor sta o clipă locului. Se simt în formă aşa că nu vor ezita să sară în ajutorul colegilor. Iar odată ajunşi acasă vor fi foarte atenţi la nevoile persoanei iubite.

Una caldă, una rece pentru Peşti. Vor câştiga nişte bani în prima parte a zilei, dar după masă vor trebui să-i dea. Ar putea avea nişte probleme cu maşina sau li se va defecta ceva prin casă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei de 18 august! Gemenii au noroc la bani azi