Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 18/10/2015. Fecioarele trebuie să facă o alegere dificilă

Berbecilor, azi e duminică, nu vă pierdeţi timpul cu problemele de serviciu. Dedicaţi-vă cu totul persoanelor apropiate dacă nu vreţi să aveţi probleme şi acasă.

Vezi și

 Berbecilor, azi e duminică, nu vă pierdeţi timpul cu problemele de serviciu. Dedicaţi-vă cu totul persoanelor apropiate dacă nu vreţi să aveţi probleme şi acasă.

Taurii sunt puşi pe fapte mari astăzi. Vor să pună la punct un vecin sau o rudă mai îndepărtată care i-a supărat în ultima vreme. Trebuie să fie atenţi să nu sară calul.

Gemenii vor fi un zâmbet toată ziua. Un proiect la care au muncit pe brânci în ultima vreme se încheie aşa cum sperau.

Racii nu vor fi cei mai buni parteneri de conversaţie. Vor prefera să citească o carte sau să doarmă. La cât au muncit săptămâna asta, cine-i poate condamna?

Leii vor fi pe fugă în prima parte a zilei. Au fost invitaţi la o petrecere şi nu pot merge cu mâna goală. Trebuie să facă nişte cumpărături.

Fecioarele trebuie să facă o alegere dificilă. Ca să nu regrete mai apoi ar fi bine să ceară sfatul persoanei iubite sau al unuia dintre părinţi.

Balanţelor, sunteţi binedispuse şi atrageţi cu uşurinţă simpatia celor din jur. Până la lăsarea serii veţi reuşit să vă faceţi nişte prieteni noi.

Scorpionii vor fi nevoiţi să bea cafea după cafea pentru a putea sta treji astăzi. Şi-au cam făcut de cap aseară şi acum se resimt din cauza oboselii.

Săgetătorii în schimb nu vor avea timp să stea la cafea. Deşi este duminică, aceşti nativi vor munci din greu. Dar n-o vor face pe gratis.

Capricornii vor avea probleme cu inima. Degeaba vor căuta ajutor la medic, de vină va fi persoana iubită.

Vărsătorii în schimb vor avea unele dureri de cap. E normal să se întâmple asta dacă împung pe toată lumea. N-ar strica să bea un ceai de tei şi o aspirină.

O plimbare în parc îi va ajuta pe peşti să-şi reîncarce bateriile pentru săptămâna care vine. Nimic însă nu le va putea reîncărca portofelul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 18/10/2015. Fecioarele trebuie să facă o alegere dificilă