Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 19 august! Organizare şi disciplină pentru Săgetători

Berbecii aşteaptă veşti bune sau informaţii preţioase din străinătate. Nu-i rău să staţi cu ochii pe telefon, dar nici să vă neglijaţi partenerul.

Vezi și

Berbecii aşteaptă veşti bune sau informaţii preţioase din străinătate. Nu-i rău să staţi cu ochii pe telefon, dar nici să vă neglijaţi partenerul.

Taurii sunt vulcanici şi astăzi şi ar putea avea reacţii care nu sunt tocmai la locul lor. Sentimentele nu trebuie ascunse, dar n-ar strica să fie mai ponderaţi.

Gemenii sunt foarte preocupaţi astăzi de sănătate. Fac sport, ba mai mult, se gândesc să consulte un nutriţionist. Dacă se ţin de treabă de acum înainte, îşi vor recăpăta silueta de odinioară.

Racii sunt nevoiţi să pună piciorul în prag. Mai bine o problemă rezolvată la timp decât mii de discuţii contradictorii, şi, evident. inutile.

De discuţii au avut parte Leii zilele trecute, şi i-a cam luat gura pe dinainte. Nu e timpul pierdut să vă cereţi iertare, un gest tandru sau un cadou frumos face cât o mie de cuvinte.

Pentru voi Fecioarelor, orice ieşire din casă poate fi de bun augur. Schimbaţi un pic traseul vostru obişnuit casă-serviciu, alegeţi şi rute ocolitoare pentru că pot apărea surprize plăcute.

Nativi Balanţă, astăzi vi se cer explicaţii pentru fiecare pas pe care îl faceţi. Dacă cineva nu este de acord cu voi, asta nu înseamnă că aţi făcut ceva greşit.

Daţi piept cu tot felul de limite sau interdicţii, nativi Scorpioni, şi unde-i lege nu-i tocmeală! Trebuie să vă supuneţi regulilor impuse de autorităţi, ca să nu vă treziţi cu sancţiuni sau critici mai mult sau mai puţin meritate.

Organizare şi disciplină. Să-i felicităm pe Săgetători pentru cele două calităţi de care dau dovadă încă odată. O zi solicitantă ca cea de astăzi nu vă sperie, pentru voi reprezintă doar o nouă provocare.

Dragi Capricorni astăzi ţineţi cu tot dinadinsul să faceţi pe placul tuturor. Vă mai scapă şi o glumă care nu-şi are rostul dar este trecută cu vederea pentru că atunci când vine vorba de ajutor îl oferiţi din tot sufletul.

Pentru Vărsători apar rezultate materiale în urma unei acţiuni la care v-aţi adus contribuţia. Satisfacţia este pe măsură: şi sentimentul muncii împlinite, şi ceva bani în buzunare.

Nici voi Peştilor nu vă lăsaţi mai prejos. Este posibil să bateţi palma într-o afacere profitabilă dar să nu vă aşteptaţi la rezultate imediate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei de 19 august! Organizare şi disciplină pentru Săgetători