Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei, 20 mai. Câştiguri fabuloase pentru o zodie, care va avea buzunarele doldora de bani!

Nativii Fecioară sunt norocoşii zilei! Pot avea parte de un câştig finanaciar fabulos.

Vezi și

Nativii Fecioară sunt norocoşii zilei! Pot avea parte de un câştig finanaciar fabulos.

Berbecii vor pleca de acasă astăzi. Aceşti nativi ar putea fi nevoiţi să facă un drum neplanificat pentru a ajuta un prieten.

Taurii sunt plini de energie şi de idei. Lucru care nu va trece neobservat de cei din jur, iar creativitatea lor va fi apreciată.

Gemenii se vor întâlni cu o cunoştinţă sau cu o rudă pe care nu au mai văzut-o de mult timp. Iar în după-amiaza aceasta vor recupera din timpul pierdut.

Racii ar putea primi câteva reproşuri din partea celor dragi. Şi-au concentrat toată atenţia asupra carierei şi şi-au neglijat familia.

Leii nu stau foarte bine la capitolul economii. O investiţie costisitoare i-a lăsat cu buzunarele goale. Indicat ar fi să ceara ajutorul unei persoane cu experienţă în domeniul în care activează.

Fecioarele, în schimb, pot avea parte de un câştig finanaciar. Efortul depus şi ideile ingenioase din ultima perioadă le-au adus o mulţime de aprecieri la locul de muncă.

Balanţele ar putea discuta cu o persoană cu care au avut neînţelegeri în ultima perioadă. Indicat ar fi să-şi păstreze calmul şi să evite un posibil conflict.

Scorpionii primesc vizite surpriză. Rude, prieteni sau colegi, toţi se vor gândi la aceşti nativi şi le vor călca pragul în acest sfârşit de săptămână.

Săgetătorii vor lămuri o neînţelegere cu partenerul de viaţă. Iar relaţia dintre cei doi se va îmbunătăţi vizibil şi se vor înţelege de minune.

Capricornii intenţionează să înceapă un nou proiect. Au o idee de afacere pe care vor să o pună în aplicare cu orice preţ.

Vărsătorii sunt tare harnici. Vor face treburi casnice, probabil curăţenie sau vor aduce câteva îmbunătăţiri locuinţei. 

Peştii sunt sociabili. Vor merge la un eveniment, iar acolo ar putea întâlni o persoană mai în vârstă care i-ar putea ajuta pe plan profesional în viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei, 20 mai. Câştiguri fabuloase pentru o zodie, care va avea buzunarele doldora de bani!