Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei 20/03/2014

Pentru nativii berbeci este o zi favorabilă investiţiilor de orice fel. Îşi pot spori considerabil bugetul.

Vezi și

Taurii vor avea o zi liniştită. Toate vor fi pe făgaşul normal.

Nativii din zodia gemeni se vor implica mult în proiectele profesionale, însă nu vor da randamentul aşteptat. Astfel că rezultatele nu tocmai bune îi vor indispune.

Racii în schimb sunt binedispuşi şi evenimentele de astăzi îi vor ajuta să-şi menţină starea pozitivă.

Anumite afirmaţii ale nativilor lei le-ar putea crea mari neplăceri şi i-ar implica în situaţii tensionate. Aşa că e absolut necesar să îşi cântărească bine vorbele.

Fecioarele vor sta de minune la capitolul comunicare şi vor reuşi să încheie parteneriate importante pentru cariera lor.

Balanţele nu vor fi cele mai active persoane astăzi în mediul profesional. În schimb acasă vor rezolva în timp record toate activităţile casnice.

Scorpionii ar trebui să facă o selecţie a activităţilor în care se implică. Nu de alta însă nu vor rezolva nimic aşa cum ar trebui.

Săgetătorilor le merge bine astăzi în plan afectiv. O surpriză venită din partea unei persoane dragi lor le va însenina intreaga zi.

Capricornii sunt aprigi la manie si din pacate astazi vor avea momente in care nervii le vor fi pusi la incercare. Ar fi indicat sa ia lucrurile usor si sa fie mai ingaduitori.

Varsatorii nu vor avea o zi usoara, insa isi vor face datoria ca la carte, in ciuda dificultatilor aparute.

Pestii se vor confrunta cu ceva probleme in relatiile familiale, iar asta ii face sa nu dea randamentul asteptat la serviciu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei 20/03/2014