Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei 20/05/2013

Berbecii vor intampina dificultati de comunicare la serviciu, lucrurile nu vor iesi asa cum isi doresc, indsa e important sa nu se dea batuti

Vezi și

Taurii vor fi atat de entuziasti incat vor starni invidia persoanelor din anturaj. Starea lor de spirit se va reflecta si in activitatile pe care le vor intreprinde, in timp ce Gemenii sunt cam schimbatori astazi. N-ar strica sa puna totusi pret pe cuvinte pentru a nu-i dezamagi pe cei din jur.

Racii vor avea parte de ceva suprize din partea familiei, referitoare la niste investitii. E rost de bani astazi. Leii, insa, vor avea de pierdut din cauza incapatanarii. Ar fi spre binele lor sa fie mai docili si sa ia in considerare si opiniile celor din jur.

Fecioarele nu se vor da in laturi de la nimic, se vor ambitiona sa termine toate proiectele din plan, desi se anunta o zi incarcata. Balantele se vor integra cu greu in colectiv astazi, nu vor fi in apele lor, de aceea nici rezultatele activitatilor de astazi nu vor fi imbucuratoare.

Scorpionii vor avea o vorba buna pentru fiecare in ciuda faptului ca nu le vor merge toate struna, in timp ce nativii din Sagetator vor avea nevoie de multa rabdare pentru a putea pune la punct proiectele din plan. pe seara, sa se astepte si la ceva vesti bune familiale.

Capricornii sunt expansivi si foarte binedispusi. Incep in forta saptamana si se vor bucura de succese pe toata linia. Nici Varsatorii nu stau rau la capitolul reusite. La serviciu vor da dovada de eficienta maxima, iar acasa, vor fi compania ideala.

Pestii nu se vor crampona de obstacolele aparute in relatiile socilae, isi vor vedea de drum si vor avea de castigat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei 20/05/2013