Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 20 august! Ce surprize îi aşteaptă pe Peşti

Berbecii vor avea multe idei practice astăzi. De-ar avea şi energia necesară să le pună în practică

Vezi și

Berbecii vor avea multe idei practice astăzi. De-ar avea şi energia necesară să le pună în practică.

Foarte simpatici şi plini de viaţă sunt Taurii. Se fac plăcuţi şi întemeiază legături frumoase cu persoane noi în viaţa lor.

Gemenii sunt atraşi de orice le pune mintea la contribuţie. La serviciu nu vor trece neobservaţi de şefi şi asta le poate asigura o promovare în viitorul apropiat.

Racii, în schimb, sunt un pic mai delăsători. Au nevoie de cineva să îi bată tot timpul la cap ca să ducă la bun sfârşit chiar şi cele mai banale îndatorări.

Voi Leilor sunteţi pofticioşi din cale afară. Aveţi grijă la excesele culinare, dacă nu vreţi să vă schimbaţi garderoba prea curând.

Sunteţi foarte serioase, Fecioare. Dar vă prinde bine, lumea şi-a cam luat-o în cap în ultimul timp. În compania prietenilor în schimb, vă pricepeţi de minune să creaţi o atmosferă cât mai plăcută.

Balanţele vor sti să asculte. Astăzi ar putea să înceapă o nouă etapă, sunt multe lucruri de ordonat în viaţa lor.

Scorpionilor li se va face o propunere care la prima vedere poate părea interesantă. Ar trebui totuşi să vă gândiţi de zece ori înainte să daţi un răspuns.

Şi Săgetătorii au de luat o decizie importantă dar au nevoie de curaj, pentru că nu este una uşoară. În schimb este cea corectă.

Organizaţi si responsabili, Capricornii vor să deţină controlul. Se vor impune la locul de muncă iar asta va atrage putin antipatia colegilor.

Astăzi este momentul să vă consolidaţi relaţiile, Vărsători. Cu o floare nu se face primăvară, dar o vorbă caldă sau un gest tandru vă poate scoate din multe încurcături.

Peştii se simt neglijaţi de persoana iubită., drept urmare, plătesc cu aceeaşi monedă. Cred ei că asta e soluţia, dar vor avea parte de o surpriză. NEPLĂCUTĂ!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei de 20 august! Ce surprize îi aşteaptă pe Peşti