Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 21/08/2015

Berbecilor, norocul vă surâde. Întâlniţi o persoană care va juca un rol decisiv în viaţa voastră

Vezi și

Berbecilor, norocul vă surâde. Întâlniţi o persoană care va juca un rol decisiv în viaţa voastră

Ocazie de zile mari şi pentru Tauri, pe plan profesional. Primiţi o sumă frumoasă de bani, ca bonus. Acum parcă a meritat efortul!

Gemenilor li se aprind călcâiele azi. Şi vor reuşi să cucerească persoana care le atrage atenţia. O veste bună, dacă nu sunt deja într-o relaţie.

Voi Racilor, sunteţi foarte carismatici! Nu mai staţi pe gânduri, folosiţi-vă de şarmul pe care îl aveţi la îndemână şi nu veţi trece neobservaţi. Totul ţine de încredere.

Leilor, vi se face o propunere interesantă, aveţi grijă să nu îi daţi cu piciorul. Dedicaţi-vă şi familiei, ca să puteţi bifa o zi împlinită pe toate planurile.

Voi Fecioarelor, nu vă grăbiţi să încheiaţi un contract sau o înţelegere, mai ales dacă vi se pare ceva suspect. Zâmbiţi şi cereţi mai multe detalii, aveţi tot dreptul.

Balanţele vor fi toată ziua pe drumuri să rezolve nişte probleme în familie. Cu toate astea mai găsesc timp să le dea sfaturin şi celor din jur.

Ceva confuzie în viaţa voastră Scorpionilor? Mai faceţi şi greşeli, mai uitaţi ceva important, dar un lucru este sigur: sunteţi la un pas de obiectivul propus. Prin urmare, capul sus!

Voi, Săgetătorilor, în schimb veţi avea motive să vă bucuraţi! Dacă sunteţi în căutarea unui nou loc de muncă şi pe deasupra daţi dovadă de punctualitate, succesul este garantat.

Capricornii îşi recuperează buna dispoziţie. Au şi de ce. În viaţa profesională totul merge ca pe roate, iar în compania fiinţei iubite petrec momente la care de mult visau.

Entuziasmul nu le lipseşte nici Vărsătorilor! Creativitate şi idei bune tot la locul de muncă. Poate pentru că se apropie cu paşi repezi de weekend sau de vacanţă.

Astăzi Peştilor sunteţi nişte cuceritori. Iar dacă raţiunea se pune în calea sentimentelor, ei bine, atunci ascultaţi-vă inima. Veţi fi mai câştigaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 21/08/2015