Antena Meniu Search
x

Vărsătorii sunt într-o formă de zile mari! Horoscopul zilei de 21 septembrie

Dragi Berbeci, încercaţi să nu vă asumaţi prea multe riscuri astăzi. Cel mai indicat este să vă păstraţi răbdarea şi să evitaţi controversele.

Vezi și

Dragi Berbeci, încercaţi să nu vă asumaţi prea multe riscuri astăzi. Cel mai indicat este să vă păstraţi răbdarea şi să evitaţi controversele.

O zi solicitantă şi pentru Tauri. Tind să se implice în mai multe activităţi deodată. Un plan bine stabilit îi ajută să ducă totul la bun sfârşit.

Deşi este luni, pentru Gemeni weekend-ul continuă. Aveţi tot dreptul să vă odihniţi după eforturile depuse în ultima vreme.

S-ar putea ca unii dintre Raci să primească tot felul de veşti pe plan profesional, unele mai bune, altele mai.Dar cât de mult îi afectează depinde numai de ei.

S-a cam terminat sezonul vacanţelor, dar Leii se pregătesc de o călătorie. De afaceri, dar cum ei se pricep să îmbine utilul cu plăcutul îşi fac timp şi pentru distracţie.

Fecioarele în schimb se simt epuizate după un drum lung sau ceva probleme apărute în ultimele zile. Acum s-au rezolvat, câteva ore în plus dedicate odihnei este tot ce vă lipseşte.

Voi Balanţelor n-ar strica să analizaţi mai bine proiectele începute. Şi de ce nu, să ascultaţi sfaturile unei persoane mai în vârstă care nu întâmplator vă contactează tocmai astăzi.

Scorpionii se simt foarte bine în compania prietenilor, pentru că se află în centrul atenţiei. Încercaţi totuşi să nu acaparaţi discuţiile.

Nativilor Săgetători le revine zâmbetul pe buze pentru că li se înapoiază o sumă mare de bani. Ziua vine şi cu o propunere de afaceri la care ar trebui să se gândească serios.

Capricornii să se bazeze astăzi pe intuiţie, dar nu pe a lor, ci pe a partenerului de viaţă. În cazul celor singuri, nu uitaţi că aveţi prieteni de încredere cărora le puteţi cere ajutorul.

Vărsătorii sunt într-o formă de zile mari, se simt relaxaţi, pare că nimic nu reuşeşte să-i tulbure. În schimb, persoana iubită le reproşează că sunt indiferenţi şi că neglijează problemele de familie.

Cei mai câştigaţi sunt Peştii care sunt invitaţi la un eveniment cu multă lume şi unde pot fi remarcaţi cu uşurinţă. Să-şi aleagă cu grijă vorbele, gesturile şi bineînţeles, ţinuta vestimentară.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Vărsătorii sunt într-o formă de zile mari! Horoscopul zilei de 21 septembrie