Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei 21/12/2015. O zi aglomerată pentru gemeni

Dragi berbeci, indiferent cât de egoist ar suna, astăzi trebuie să vă puneţi pe primul loc. În ultimul timp v-aţi cam neglijat, iar asta nu e bine. Puţin răsfaţ meritati, cu siguranţă!

de Redactia Observator

la 21.12.2015 , 08:14

Dragi berbeci, indiferent cât de egoist ar suna, astăzi trebuie să vă puneţi pe primul loc. În ultimul timp v-aţi cam neglijat, iar asta nu e bine. Puţin răsfaţ meritati, cu siguranţă!

*****

Taurii ar trebui să dea dovadă de o prietenie adevărată spunându-le adevărul prietenilor. Intr-adevar de multe ori e dureros, însă daca nu un prieten e sincer, atunci cine?

Vezi și

*****

O zi aglomerată pentru gemeni, doar este început de săptămână. Cu puţină organizare vor trece cu bine, ba mai mult vor şi economisi câţiva bănuţi!

Cine se trezeşte dimineaţă, departe ajunge! Acesta este motto-ul pentru raci. Sunt plini de energie, iar asta se vede! Probabil îşi vor consuma acestă energie făcând ultimele cumpăraturi pentru sărbători!

Voi, leilor sunteţi indecisi în perioada asta! Adica vă este foarte greu să luaţi decizii. Poate daca vă sfătuiţi cu un prieten vă va ajuta!

Fecioarele au parte de o perioadă benefică din toate punctele de vedere! Nativii din aceasta zodie care nu au o relaţie s-ar putea să-şi găsească jumătatea, iar cei care au. ei bine urmeaza o perioadă plină de surprize!

Rabdare din plin pentru balanţe! Cei din jur le pun nervii la încercare şi ar trebui sa dea dovada de diplomaţie!

Cei din familie vă duc dorul, dragi scorpioni! Aţi face bine să vă revizuiţi comportamentul faţă de ei, mai ales că suntem în perioada anului în care fiecare dintre noi petrecem mai mult timp cu cei dragi!

Timp cu familia vor petrece si săgetatorii, dar trebuie să mai aiba puţină răbdare, încă mai au cateva lucruri la munca de terminat şi apoi se pot bucura de o bine meritată vacanţă!

Capricornii sunt deschişi în perioada asta! Sunt gata să înveţe şi să încerce lucruri noi, aşa că poate iau acele ore de ski cum îşi doreau de atâta timp!

Voi, vărsătorilor, aveţi ceva de impartasit cu o persoană draga. este un subiect mai delicat si nu ştiţi cum să-l abordaţi! Cu o ceasca de ciocolata caldă sau ceai ar fi un început bun!

Daca cineva ştie să faca o atmosfera aceia sunt peştii. Aduc dupa ei starea de bine si distracţie şi au glumele la ei, aşa că aţi face bine sa îi chemaţi la masa de Craciun pe aceşti nativi!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Horoscopul zilei 21/12/2015. O zi aglomerată pentru gemeni