Antena Meniu Search
x

Gata cu excesele! Horoscopul zilei de 22 septembrie

Ziua începe cu o propunere interesantă pentru Berbeci. Este vorba despre un proiect pe termen lung care va atrage siguranţa materială pe care şi-o doreau.

Vezi și

Ziua începe cu o propunere interesantă pentru Berbeci. Este vorba despre un proiect pe termen lung care va atrage siguranţa materială pe care şi-o doreau.

Nici Taurii nu se lasă mai prejos. Ei îşi fac planuri de viitor, se dovedesc a fi extrem de practici şi dispun de tot ce au nevoie pentru a face pe plac persoanei iubite.

Gemenii sunt foarte încrezători în forţele proprii. E un lucru bun, dar astăzi ar fi bine să ţină cont şi de părerile celor din jur.

Racilor le spun doar atât: nu vă gândiţi de două ori! Orice oportunitate care apare în viaţa profesională este binevenită.

Pentru voi, nativi Lei, ziua începe foarte bine. Încă de la primele ore primiţi veşti legate de rezultatele muncii depuse în ultimul timp. O sumă frumoasă de bani vă intră în cont sau vă alegeţi cu o promovare.

Moment favorabil pentru voi Fecioarele dacă v-aţi propus să începeţi o activitate nouă care implică multă responsabilitate. Farmecul personal şi intuiţia sunt de partea voastră.

Familia este foarte importantă pentru Balanţe astăzi. Apar ceva probleme si discuţii neplăcute, cărora le veţi face faţă doar cu răbdare şi înţelegere.

Scorpionii au parte de tot felul de schimbări de situaţie. E inutil să vă faceţi un plan bine stabilit, iar dacă ceva nu are prioritate, nu uitaţi că şi mâine e o zi.

Nu-i uşor să fii nici în pielea Săgetătorilor astăzi. La locul de muncă sunt solicitaţi din mai multe direcţii, iar acasă, partenerul de viaţă se dovedeşte a fi, dintr-odată, foarte cicălitor.

Cei mai liniştiţi sunt Capricornii, cărora toată lumea le cântă în strună. Poate vă ştiu de frică, sau poate chiar aţi făcut ceva pentru care meritaţi un tratament ca atare.

Vărsătorii s-au lăsat uşor demoralizaţi în ultimul timp, dar a venit momentul realizărilor. Încă puţină răbdare.

Gata cu excesele dragi Peşti! Vacanţa s-a terminat, este momentul să ne reluăm activităţile şi stilul de viaţă sănătos. Nu cred că vă este dor de tratamente sau recomandări medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Gata cu excesele! Horoscopul zilei de 22 septembrie