Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei de 22 decembrie. Gemenii ar trebui să se relaxeze!

Apar discuţiile la locul de muncă pentru berbeci! Nu-i arată nimeni cu degetul dar vor fi prinşi la mijloc în războiul unor colegi.

de Redactia Observator

la 22.12.2015 , 08:49

Apar discuţiile la locul de muncă pentru berbeci! Nu-i arată nimeni cu degetul dar vor fi prinşi la mijloc în războiul unor colegi.

Taurii ar trebui să se ţină de program daca tot l-au facut.riscă sa îi încurce pe cei din jurul lor si aşa vor primi o groază de reprosuri, deci multă răbdare!

Dragi gemeni, nu vă mai stresaţi! Perfecţiune nu există! Aveţi de organizat o masa in familie şi nu ştiţi ce ce să gătiţi! Incercaţi să vă relaxaţi şi ideeile bune vor veni de la sine!

Vezi și

Nu vă fie jenă să cereţi ajutorul, racilor! Dacă vedeţi că lucrurile de la munca vă iau pe nepregatite, trageţi-l de maneca pe un coleg!

Leii ar trebui să aibă grijă ce mănâncă! Uşor de spus, greu de făcut, mai ales acum când mama pune atâtea bunătaţi pe masa!

Nimic nu le va ieşi nativilor din fecioară aşa cum şi-au propus, iar asta îi va întrista la culme. Numai o partidă de shoppping le-ar mai putea aduce zâmbetul pe buze

Va fi o zi grea pentru balanţe. Din cauza neatenţiei ar putea face o gafă monumentală de pe urma căreia vor avea de suferit o perioadă lungă de timp.

Scorpionii vor avea o mulţime de discuţii în contradictoriu cu persoanele apropiate şi de cele mai multe ori dreptatea va fi de partea interlocutorului.

Cine nu riscă, nu caştigă! Săgetătorilor li se iveşte o oportunitate extraordinară pe plan profesional, dar sunt temători! Cu mai mult curaj.

Capricornii se vor confrunta cu tot felul de situaţii stresante, dar vor reuşi să le rezolve pe toate până la sfârşitul serii. Chiar le va rămâne ceva timp să se relaxeze

Nu e bine să intrăm cu datorii în noul an, aşa că aţi face bine să vă achitaţi toate restantele, dragi varsatori! Cu puţină organizare vă vor rămane bani şi de vacanţă!

Iar peştii au toate şansele să doarmă la uşă pentru că vor vorbi cam mult astăzi iar persoana iubită nu prea are chef de glume nesărate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Horoscopul zilei de 22 decembrie. Gemenii ar trebui să se relaxeze!