Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei 23/05/2013

Berbecii vor avea o zi cu multe vesti bune in plan profesional. Acest fapt le va da o stare de bunadispozitie

Vezi și

Taurii au astrele de partea lor in ceea ce priveste familia. Se vor bucura de armonie si liniste din plin la acest capitol, in timp ce Gemenii ar trebui sa-si mai tina banii in portofel. Nu se anunta vremuri roz, asa ca ar fi ideal sa fie mai economi.

Racii se vor confrunta cu ceva probleme la serviciu si vor avea tendinta de a face din tantar armasar. Ar fi ideal sa ia lucrurile mai usor si cu calm. Leii, in schimb, ar face bine sa dea dovada de discretie in relatiile sociale si sa nu divulge anumite lucruri cui nu trebuie.

Disciplina le va caracteriza pe Fecioare. Vor asculta fiecare opinie a celor din jur si nu vor iesi din cuvantul sefilor. Balantele se simt in stare sa realizeze orice astazi. Problemele dificile din familie nu le vor speria, dimpotriva.

Scorpionii au fler in afaceri si asta le va fi de mare ajutor in a face cele mai bune alegeri la acest capitol. Statornicia ii caracterizeaza pe Sagetatori. Nu vor renunta usor la scopurile lor, chiar daca mai e drum lung pana sa le atinga.

Capricornii vor fi dominati de o stare de agitatie accentuata. Cu toate acestea vor rezolva tot ceea ce isi vor propune. Varsatorii sunt consecventi in alegerile pe care le fac si chiar daca nu primesc ceea ce vor pe moment, ei persevereaza. Este posibil sa aiba niste surprize astazi.

Pestii vor strani controverse astazi in mediul profesional. Ideile lor atipice vor fi acceptate cu greu. Pe seara, se pot alege cu ceva la bani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei 23/05/2013