Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei, 24 februarie 2017. Banii parcă se lipesc de această zodie! Vor primi o sumă importantă

Berbecii au fost foarte ocupaţi în ultima vreme, iar partenerii lor se simt cam neglijaţi.

Vezi și

Berbecii au fost foarte ocupaţi în ultima vreme, iar partenerii lor se simt cam neglijaţi.

Berbecii au fost foarte ocupaţi în ultima vreme, iar partenerii lor se simt cam neglijaţi. Ar fi bine ca măcar astăzi să încerce să termine mai devreme activităţile din program.

În schimb, Taurii abia aşteaptă să se termine ziua de lucru pentru a petrece ziua îndrăgostiţilor la o cină romantică în oraş.

Gemenii planifică o mică excursie alături de prieteni, dar distraţi din fire cum îi ştim s-ar putea să întâmpine ceva probleme de organizare.

Astăzi, Racii vor fi nevoiţi să susţină un interviu sau un examen, însă Nu trebuie să-şi facă griji, astrele sunt de partea lor.

Leii nu se uită la bani când vine vorba de persoana iubită. Astăzi bagă mâna în buzunar şi caută cel mai frumos cadou pentru jumătatea lor.

Se anunţă o zi importantă pe plan sentimental pentru nativii Fecioară. Nu este exclus să ia decizii în privinţa unei logodne.

Nativii Balanţă sunt încăpăţânaţi şi nu acceptă ajutorul colegilor aşa că seara îi prinde tot la serviciu, însă ambiţia le va fi răsplătită.

Scorpionii vor primi veşti bune la serviciu, iar din punct de vedere sentimental o duc excelent. Nu ratează nici un moment să facă declaraţii de dragoste.

Săgetătorii vor sta ca pe ace întreaga zi. Nu se vor putea vedea cu persoana iubită, iar asta îi va nelinişti.

Banii parcă se lipesc de nativii Capricorn. Vor primi o sumă importantă şi nu stau prea mult pe gânduri. Plănuiesc o cină romantică pentru finele zilei.

Astăzi le sunt apreciate capacităţile intelectual nativilor Vărsători şi sunt susţinuţi în tot ceea ce fac de persoana iubită. Ziua lor este despre dragoste!

Peştii trebuie să profite din plin de timpul liber de care dispun, deoarece îi aşteaptă  o perioadă mai dificilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei, 24 februarie 2017. Banii parcă se lipesc de această zodie! Vor primi o sumă importantă