Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei 24/03/2013

O zi cu multe evenimente frumoase ii asteapta pe nativii berbeci, raci si varsatori. Astrele le sunt favorabile pe toata linia.

Vezi și

Berbecii vor avea o zi excelenta.Toate le vor merge din plin.

Taurii vor respira usurati astazi. Terminarea unei lucrari care le-a dat mari batai de cap in ultima vreme, le va permite sa-si ia o binemeritata pauza si sa se relaxeze in voie.

Gemenii si critica nu merg bine impreuna astazi. Se intrevad ceva tensiuni cu cei din jur din cauza atitudinii lor ofensive.

Pentru raci se va ivi oportunitatea implicarii intr- o afacere profitabila. Pe seara, o veste neasteptata ii va bucura nespu.

Leii sunt eficienti si indeplinesc cu rapiditate toate activitatile din plan. Pe seara vor avea de luat o decizie grea si ar fi bine sa nu se lase influentati de familie.

Fecioarele sunt distrate, cu capul in nori, insa cu toate acestea vor reusi sa se ridice la nivelul asteptarilor celor din jur.

Balantele vor avea parte de ceva controverse familiale. Insa calmul lor va reusi sa aplaneze situatiile neplacute 

Scorpionii se vor axa astazi pe rezolvarea problemelor familiale. Sunt in mare forma, asa ca vor termina totul rapid.

Sagetatorii au chef de leneveala si de stat, insa vor fi pusi pe drumuri de catre un partener de afaceri. Ii asteapta o calatorie in interes de serviciu.

Capricornii vor da frau liber creativitatii si imaginatiei si vor reusi sa-si impresioneze apropiatii datorita ideilor inspirate.

Varsatorii vor da zor sa termine activiatile solicitante din program, pentru a se relaxa apoi in familie.

Pestilor le merge de minune pe toata linia. Pozitivismul lor atrage numai lucruri benefice lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei 24/03/2013