Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 24 august! Un început de săptămână perfect

Berbecii revin la forma fizică de invidiat, sunt extrem de optimişti şi încrezători. Spre seară devin protagoniştii unui moment de magie în doi

Vezi și

Berbecii revin la forma fizică de invidiat, sunt extrem de optimişti şi încrezători. Spre seară devin protagoniştii unui moment de magie în doi.

Dragi tauri, vă dedicaţi complet oamenilor pe care îi iubiţi şi le oferiţi totul. Sunt şanse mari să vă întâlniţi cu un fost partener şi să simţiţi că inima vă bate puternic.

Gemenii se află într-o relaţie stabilă şi le place să împărtăşească multă dragoste şi pasiune. Astăzi vor fi ceva mai preocupaţi de bunăstarea şi stabilitatea în familie.

Se anunţă o zi cam agitată pentru raci. La locul de muncă trec printr-o mulţime de încercări, dar acţionează de două ori mai repede decât ceilalţi.

Dragi nativi leu, faceţi tot posibilul să aveţi un cămin fericit şi să vă faceţi partenerul să radieze. Treceţi printr-o perioadă de schimbare care va fi benefică.

Fecioarele se lasă ghidate de impulsurile inimii, iar atunci când încep o relaţie, o fac cu pasiune şi devotament. Au tendinţa de a se implica prea mult, iar dacă nu sunt atente pot avea probleme.

Balanţele au parte de armonie în relaţie, dar să nu uite că există riscul de a avea unele certuri sau discuţii. Să încerce să nu ia decizii pripite.

Dragi scorpioni, aveţi un mare simţ al dreptăţii, sunteţi sociabili, dar apar ceva probleme la locul de muncă. Încercaţi să nu plecaţi urechea la ce spun alţii şi mergeţi înainte orice s-ar întâmpla.

Tendinţa de izolare a săgetătorilor poate crea probleme în viaţa de cuplu. Trebuie doar să fie mai activi, mai încrezători şi să acorde mai multă atenţie partenerului.

Se anunţă o zi plină de ambiţie şi putere de muncă pentru capricorni. Sunt deschişi tuturor proiectelor şi provocărilor pentru că îşi doresc cu ardoare o ascensiune în plan profesional.

Dragi vărsători, astăzi veţi avea parte de ceva neînţelegeri în viaţa de cuplu. Lăsaţi deoparte orgoliul şi mândria, iar lucrurile vor decurge armonios.

Pentru peşti, ziua de azi vine la pachet cu doze crescute de energie, iar asta îi poate face un pic cam irascibili. O schimbare de look însă va fi binevenită!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei de 24 august! Un început de săptămână perfect