Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 24/09/2015

Ce v-au prezis astrele pentru astăzi, 24 septembrie

Vezi și

Ce v-au prezis astrele pentru astăzi, 24 septembrie.

Se anunţă o zi favorabilă pentru Berbeci în privinţa proiectelor de viitor. Este bine să vă sfătuiţi şi cu partenerul de viaţă înainte de a lua o decizie importantă.

Taurii se dovedesc a fi practici, organizaţi şi munca le este răsplătită pe măsură. Colegii vă admiră, iar şeful vă plăteşte bine.****

Pentru Gemeni a venit momentul să pună piciorul în prag. Dacă ceva nu vă convine la locul de muncă, spune-ţi tare şi răspicat. Cu siguranţă nu sunteţi singurii.

Racii acordă toată atenţia persoanei iubite şi bine fac, pentru că rămăseseră câteva lucruri neclarificate. Cei singuri se fac remarcaţi cu uşurinţă.

Leii pun suflet în tot ce fac iar asta se vede în rezultatele obţinute. Armonia şi romantismul nu lipsesc din viaţa de cuplu.

Fecioarele impresionează prin energia de care dau dovadă. O prezenţă plăcută ca a lor transformă o zi banală într-una specială.

Aşa că luaţi exemplu de la ele, nativi Balanţă pentru că astăzi aveţi toate motivele să fiţi binedispuşi. Relaţii cu persoane importante merg în direcţia pe care v-o doreaţi.

Scorpionii sunt un pic mai rezervaţi la locul de muncă, deşi au idei bune, inovative şi cu mult potenţial. Ar trebui să le pună în practică chiar acum!

Nativi Săgetători, simţiti nevoia de o schimbare în viaţa voastră. Poate nu este momentul să luaţi decizii radicale, dar este un prilej bun să vă redecoraţi locuinţa.

Capricornii sunt nevoiţi să plece într-o călătorie de afaceri. Asta le cam dă planurile peste cap, dar într-un final se adaptează cu succes situaţiei.

De drumuri lungi, dar plăcute au parte şi Vărsătorii pentru că un prieten îi invită într-o excursie. Fac două, trei calcule şi parcă nu ar fi momentul.totuşi, nu pot rezista tentaţiei.

Cei mai domestici sunt Peştii care se dedică familiei şi se bucură din plin de fiecare clipă petrecută alături de cei dragi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 24/09/2015