Antena Meniu Search
x

Racii şi-au propus să rezolve multe în acest weekend. Horoscopul zilei de 25 octombrie

Relaţiile sentimentale reprezintă temele importante ale acestui final de săptămână pentru nativii leu. Neplăceri pot apărea de la bani, dar talentele native pot îmbunătăţi câştigurile

Vezi și

Planificarea unei călătorii va avea şanse mari de realizare, dacă începi de acum, nativ berbec. Gândeşte pozitiv, visează cu ochii deschişi şi ai încredere în puterea gândurilor tale.

Atenţia taurilor va fi atrasă de cheltuielile comune cu alţii. Se pare că acestea s-au adunat, multe nu vă privesc, însă cei dragi vi le cam lasă în grijă.

Dragi gemeni, relaţiile parteneriale trebuie redefinite din toate punctele de vedere. Fie că este vorba despre partenerul de viaţă, fie despre colaboratori.

Racii şi-au propus să rezolve multe în acest weekend, însă nu prea au spor. Sănătatea este vulnerabilă, iar munca în sine a început un proces de schimbare cu efecte pe termen lung.

Relaţiile sentimentale reprezintă temele importante ale acestui final de săptămână pentru nativii leu. Neplăceri pot apărea de la bani, dar talentele native pot îmbunătăţi câştigurile.

Atmosfera din sânul familiei este destul de tensionată pentru fecioare. Este posibil să se mărească sarcinile casnice sau pot interveni reparaţii necesare locuinţei.

Nativ balanţă, gândirea parcă ţi-a rămas fixată pe anumite idei. Ar fi bine să profiţi de weekend şi să te relaxezi.

Chestiunile financiare pun serios pe gânduri scorpionii. Sunt momente bune pentru a-şi planifica bugetul pe termen lung.

Săgetătorii sunt foarte serioşi şi cu gândurile departe, orientate spre a-şi îmbunătăţi personalitatea şi stilul de viaţă. Să-şi păstreze umorul şi dorinţa de a socializa.

Nativ capricorn, este bine să te odihneşti zilele acestea. Sunt posibile stări interioare tensionate.

Dragi vărsatori, foarte importante sunt dialogurile şi întâlnirile cu prietenii. Chiar dacă unele lucruri nu o să vă placă, totul are o noimă.

Nativ peşti, este posibil să fii invitat la evenimente cu multă lume. De aceea fii prudent şi alege-ţi cu grijă vorbele, gesturile chiar şi ţinuta vestimentară. Te vei bucura de succes!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri sociale » Racii şi-au propus să rezolve multe în acest weekend. Horoscopul zilei de 25 octombrie