Antena Meniu Search
x

Fecioarele sunt cam distrate astăzi. Horoscopul zilei de 26 martie!

Berbecii au astrele de partea lor în plan financiar. Banii trag la ei şi acest fapt nu va putea decât să-i entuziasmeze.

Vezi și

Taurii se vor strădui să termine măcar proiectele urgente, deşi forma în care se vor găsi, nu va fi dintre cele mai bune.

Gemenii vor avea ocazia de a relua relaţii mai vechi cu persoane care le vor ajuta în desluşirea unor întâmplări complicate din plan emoţional.

Racii se vor bucura de o zi liniştită, toate vor fi pe făgaşul normal. Pe seara, au şansa de a încheia un contract important.

Leii dau uitării mult prea repede amănunte importante din relatile sociale şi riscă să scape din vedere lucruri care i-ar ajuta mult în demersurile profesionale.

Fecioarele sunt cam distrate şi cu greu vor reuşi să se adune pentru a-şi face datoria la birou.

Balantele vor fi critice la adresa celor din jur şi acest fapt ar putea da naştere unor tensiuni care să le aducă numai neplăceri. Pe seara, le aşteaptă veşti bune.

Scorpionii iau mult prea în serios anumite situaţii "nevinovate" petrecute la serviciu şi nu fac decât să-şi îngreuneze misiunea. N-ar trebui să fie atât de analitici.

Săgetătorii se găsesc într-o formă excelentă şi acest fapt le va fi un aliat de nădejde în a pune la punct planurile pentru astăzi.

Capricornii ştiu ce vor şi nu se vor împiedica de intenţiile mai puţin bune ale unor colegi. Vor face abstracţie de acestea şi îşi vor atinge scopul.

Vărsătorii vor fi binedispusi şi vor stârni valuri de zâmbete în rândul celor care interacţionează cu ei datorită umorului lor.

Peştii nu se vor încurca când va veni vorba de muncă şi vor renunţa la activităţi extraprofesionale, pentru a se implica sută la sută în treburile de serviciu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Fecioarele sunt cam distrate astăzi. Horoscopul zilei de 26 martie!