Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Horoscopul zilei 26/11/2015. Berbecii sunt puşi pe cumpăraturi

Berbecii sunt puşi pe cumpăraturi. Pantofi, haine, accesorii toate astăzi parca şi le-ar dori deşi sunt putin nehotaraţi, aşa că să se abţină!

de Redactia Observator

la 26.11.2015 , 08:27

 Berbecii sunt puşi pe cumpăraturi. Pantofi, haine, accesorii toate astăzi parca şi le-ar dori deşi sunt putin nehotaraţi, aşa că să se abţină!

Şi nativii din taur ar trebui să se abţină. Prietenii pun presiune pe ei să dea avansul pentru vacanţa de revelion, dar ei sunt nehotăraţi!

Dragi gemeni fiecare dintre noi mai are o zi proastă. Incercaţi să treceţi peste momentele grele şi să vă gândiţi la viitor mult mai încrezători.

Vezi și

Astazi provocaţi-vă pe voi înşivă nativi raci! Orice lucru de care vă era teama sau poate nu eraţi siguri de el acum vă este la îndemână!

Fiţi pregătiţi de un refuz, dragi lei! Dar nu vă pierdeţi cu firea sau optimismul, ramaneţi pe pozitie şi în curând veţi reuşi ce v-aţi propus!

Fecioarele ar trebui să-şi asculte inima astăzi! Da, da aţi auzit bine. Gata cu pesimismul faceţi ce simţiţi, iar asta nu vă poate face decât fericiţi!

Balantele au noroc cu carul! Aşa că să nu rateze şansa să se oprească intr-o loterie. Poate cine ştie. Visele li se vor indeplini!

Actele de caritate se fac din caritate şi atât, dragi scorpioni! Puteţi primi doar recompense spirituale. Dacă v-aţi propus să impresionaţi pe cineva, nu e tocmai ok!

Săgetatorii vor avea parte de o surpriză tare placută! Fie că e o vorbă de o nouă idilă, de o promovare sau doar nişte veşti bune!

Ce aţi zice de o seară cu prietenii, dragi capricorni? Cred că vă surâde! Aşa că faceţi o listă scurta şi puneţi-vă pe sunat!

Inima vărsatorilor le spune că au nevoie de o schimbare, însa mintea le spune sa ma aştepte puţin. Eu le spun să fie mai atenţi la propriile vise!

Sus pânzele pentru peşti, pleacă intr-o aventura! Nu se ştie unde, când şi cu cine, dar în curând vor avea parte de surprize!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Horoscopul zilei 26/11/2015. Berbecii sunt puşi pe cumpăraturi