Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 26/11/2015. Fecioarele se vor certa astăzi

Berbecii sunt nervoşi astazi, iar această stare le poate afecta toate plaurile. Este recomandat să evite călătoriile.

Vezi și

Berbecii sunt nervoşi astazi, iar această stare le poate afecta toate plaurile. Este recomandat să evite călătoriile.

Taurii se bucură de o zi de duminică perfectă , în sânul familiei. S-ar putea să aibă parte de o revedere cu o rudă îndepărtată care o să-i sprijine în afaceri.

Gemenii ar fi bine să îşi limiteze activitaţile de rutină şi să acorde mai mult timp odihnei. O ieşire cu prietenii le-ar prinde bine.

Deşi e duminică, racii vor primi o veste neplăcută de la locul de muncă însa nu trebuie sa dispere. Dacă-şi păstrează optimismul şi răbdarea, atunci totul se va termina cu bine.

Leii au reuşite pe plan profesional, dar cu preţul unor ore de munca suplimentare motiv pentru care se isca discuţii în relaţia de cuplu

Fecioarele se vor certa astăzi. Cu toţi care le datorează bani. în buzunarele acestor nativi cam bate vântul.

Balanţele sunt puse pe distracţie, iar ziua de duminica este destinată relaxării aşa că poate vor face o scurtă călătorie, vor ieşi cu prietenie in oraş ori vor alege un film bun.

Scorpionii trebuie să evite întalnirile de afaceri. Şi nu numai pentru că e duminică. Azi n-au putere de convingere şi risca să încheie tranzacţii dezavantajoase.

Săgetatorii încep ziua cu zambetul pe buze, sunt plini de optimism şi cu aceasta stare reusesc tot ce şi-au propus.

Capricornii îsi fac planuri de distracţie dar dupa-amiaza s-ar putea să se confrunte cu o problema financiară. Să nu-şi faca griji, se va rezolva nesperat de usor!

Vărsatorii vor avea parte de surpiza vietii lor. Au mult noroc astazi şi reusesc să faca bani chiar şi din piatra seaca. N-ar fi o idee rea să-şi încerce norocul la loto.

Peştii sunt nevoiti să plece într-o călătorie lunga, împreuna cu partenerul de viaţă. Daca merg cu masina,este recomandat să circule cu atenţie şi fară graba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 26/11/2015. Fecioarele se vor certa astăzi