Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei: 27 Martie 2017

Berbecii au un simţ al umorului foarte molipsitor. Noroc cu acesta, pentru că evenimentele care se vor petrece astăzi NU vor fi unele tocmai plăcute.

****

Taurii se bazează azi pe colegii de echipă pentru a termina proiectele de serviciu. Cheful lor de muncă e aproape de minim, aşa că vor lăsa totul în mâinile altora.

****

Pe acelaşi subiect

Gemenii sunt foarte amabili şi săritori. Chiar dacă au şi ei o grămadă de rezolvat astăzi, NU refuză să-i ajute pe cei care au nevoie.

****

Pentru Raci este o zi favorabilă din punct de vedere financiar. Este posibil să recupereze o sumă mare de bani dintr-o investiţie mai veche.

****

Leii vor avea o zi foarte bună. Stau excelent la capitolul comunicare, aşa că NU e de mirare că îi vor convinge pe superiorii ierarhici să le facă o mărire de salariu.

****

Fecioarele sunt în centrul atenţiei. Starea lor de agitaţie, cât şi debitul lor verbal NU vor trece neobservate.

****

Balanţele se mobilizează mai greu în prima parte a zilei însă până spre seară, vor recupera timpul pierdut şi se vor afla în grafic.

****

Scorpionii profită din plin de încrederea acordată de şef pentru a-şi dezvolta relaţiile parteneriale. Şi NU îi vor dezamăgi pe aceştia, ba mai mult, se pot alege cu noi contracte.

****

Săgetătorilor le merge bine în plan emoţional. Înţelepciunea şi calmul i-au ajutat să elimine situaţiile conflictuale.

****

Capricornii îşi iubesc profesia, NU glumă. De aceea, vor accepta să se implice în proiecte din care NU vor avea de câştigat bani, dar care le vor aduce satisfacţii morale.

****

Vărsătorii se bucură de toată susţinerea familiei în proiectele pe care le demarează. Asta le dă încredere şi confort psihic.

****

Peştii sunt zâmbitori şi foarte activi. Nu vor sta locului o clipă, însă şi rezultatele activităţilor vor fi maxime.

neata, vero!

buna

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei: 27 Martie 2017