Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei 27/11/2015. Săgetătorii sunt plini de creativitate!

Dragi berbeci, este timpul să răspundeţi cu aceeaşi monedă insultelor pe care vi le aduc cei din jur. Doar aşa vor înceta.

Vezi și

Dragi berbeci, este timpul să răspundeţi cu aceeaşi monedă insultelor pe care vi le aduc cei din jur. Doar aşa vor înceta.

Fiţi foarte atenţi cu cine porniţi la drum, nativi taur. Chiar dacă sunteţi în căutarea unui partener de viaţă sau unul pentru o afacere, nu alegeţi prima persoana care vă iese în cale.

Gemenii trebuie să inţelegă că sunt lucruri pe care nu le pot controla. Poate astepta un telefon sau o decizie care a ramas in aşteptare. Răbdarea este cheia.

Dragi raci, este momentul să vă folosiţi imaginaţia pentru a face o legătura cu persoana pe care o indragiţi de atâta timp.

A venit weekendul pentru lei! Vor să se odihnească şi bine fac! Câteva zile la munte n-ar strica!

Cuvântul loialitate este cheia unei relaţii reuşite, dragi fecioare. Chiar daca vi se aduc acuze nefondate încercaţi să demonstraţi cu calm că nu este adevarat

Balantelor, o persoană importantă o să vă ceară ajutorul şi poate ridica anumite suspiciuni cu acest lucru. Nu te lăsa influenţat şi acordă-i ajutorul!

Trebuie să vă luaţi o zi libera,dragi scorpioni. Sunteţi cu bateriile descărcate şi acest lucru se vede în concetrarea voastră.

Dragi săgetatori exersaţi-vă creativitatea în toate modurile posibile: dans, muzică, rime. cu siguranţă vă veţi distra pe cinste!

Este timpul să aveti grijă de propia persoana, dragi capricorni. Evitaţi ieşirile târzii şi mâncaţi sănătos.

O persoană din viaţa voastra trece printr-o perioada grea, nativi vărsatori. Aceasta are nevoie cu disperare de sfaturile voastre.

Mai sunt câteva ore de muncă pentru nativii peşti şi se pot bucura de o binemeritată pauză! Totuşi, dacă nu-şi vor face treaba cum trebuie, ar putea regreta tot weekendul

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei 27/11/2015. Săgetătorii sunt plini de creativitate!