Antena Meniu Search
x

Horoscopul Zilei 29/05/2013

O zi cu surprize frumoase ii astepta pe nativii pesti. Pentru capricorni, insa, astrele nu rezerva lucruri tocmai bune. Iata toate predictiile astrale!

Vezi și

Berbecii vor starni controverse in mediul profesional din cauza incapatanarii de care dau dovada. Daca nu vor sa se aleaga cu sanctiuni drastice, ar face bine sa-si revizuiasca atitudinea. Taurii isi vor dedica o mare parte din timp familiei si vor incerca sa puna capat neintelegerilor existente.

Gemenii se vor mobiliza cu greu, multe dintre planurile propuse nu se vor materializa din cauza lipsei de eficienta si randament, in schimb, simtul practic al racilor le va fi de un real ajutor. Vor pune la punct tot ceea ce isi vor planui.

Leilor nu le place sa fie criticati, chiar daca ei fac asta cam des. Ar trebui sa fie mai receptivi, unele critici sunt constructive si i-ar putea ajuta.Fecioarele vor fi cu zambetul la purtator. Optimiste, binedispuse, vor fi compania perfecta.

Balantele nu vor fi colegii ideali astazi, sunt morocanoase, dar, cu toate acestea, se vor stradui sa termine proiectele de echipa in timp util.

Scorpionii vor fi de un calm desavarsit. Chiar daca lucrurile programate pentru astazi nu vor iesi asa cum isi doresc, ei nu se vor pierde cu firea, ci vor cauta solutii pentru a iesi din impas. Sagetatorii se pot mandri cu realizari in plan emotional. In plan profesional, apele sunt cam tulburi, insa, toate vor intra pe fagasul normal. Capricornii vor isca dispute din cauza egoismului lor. Isi vor asuma reusitele colective, iar acest fapt va determina conflicte.

Varsatorii vor reusi sa fie in centrul atentiei astazi. Dispun de multa energie si de mult simt al umorului, asaa ca nu le va fi greu sa aduca zambetul pe buze celor din jur. Pestii se pot astepta la surprize in plan familial. Anumite planuri de-ale lor au sanse mari sa prinda contur astazi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul Zilei 29/05/2013