Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 3 Martie 2018. Gemenii simt nevoia să facă o schimbare în viaţa de cuplu, Balanţele vor fi ferite de orice problemă astăzi

E posibil ca Peştii să fie invitaţi într-o călătorie sau la o petrecere cu mare fast. Însă, după ce vor face două, trei calcule, parcă simt că nu ar fi momentul

Vezi și

E posibil ca Peştii să fie invitaţi într-o călătorie sau la o petrecere cu mare fast. Însă, după ce vor face două, trei calcule, parcă simt că nu ar fi momentul potrivit. Totuşi, cu greu pot rezista tentaţiei.

În schimb, Berbecii au nevoie de multă odihnă astăzi. Ar fi indicat să nu se implice în activităţi prea solicitante.

Taurii ar trebui să nu uite că sănătatea este mai importantă decât orice!  Aşadar, mai multă atenţie la alimentaţie, dar şi la stresul cotidian.

Gemenii simt nevoia să facă o schimbare în viaţa de cuplu. Ar fi bine să aibă grijă ce îşi doresc, pentru că de data aceasta visele lor chiar pot deveni realitate!

Racii sunt în continuare pe un teren sensibil. Deciziile pe care le iau acum pot avea efecte pe termen lung.

Pe Lei îi aşteaptă multe treburi casnice de făcut. E normal să nu reuşească să termine absolut tot ce au de făcut. Ar fi bine să fie mai relaxaţi, doar e weekend!

Nativii Fecioară ar putea simţi căldură sufletească în familie din belşug. Şi se vor bucura de fiecare clipă petrecută alături de cei dragi!

Balanţele vor fi ferite de orice problemă astăzi. Posibil să-şi ocupe timpul cu prietenii sau cu rude pe care nu le-au mai văzut de mult timp.

Şi pentru Scorpioni apele sunt foarte liniştite. Mai ales că e sâmbătă nu vor rata nicio clipă de distracţie şi voie bună.

Săgetatorii ar putea avea o zi minunată şi fără să arunce cu banii în dreapta şi în stânga. Aşa că, dacă ar fi mai cumpătaţi, ar avea mult mai multe de câştigat.

Capricornii sunt în mare formă. Se vor bucura de o zi liniştită cu multe evenimente frumoase. Şi dacă cumva apar mici tensiuni în familie, ei vor şti cum să le aplaneze. 

Vărsătorii ar trebui să ştie deja că nimeni nu este perfect. Aşa că nu trebuie să mai impună standarde imposibil de atins. Ar fi bine să o lase mai moale şi să accepte fiecare om aşa cum este.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei de 3 Martie 2018. Gemenii simt nevoia să facă o schimbare în viaţa de cuplu, Balanţele vor fi ferite de orice problemă astăzi