Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 31 august! Racilor le zâmbeşte norocul

Berbecii sunt creativi şi se afirmă pe plan intelectual. Pot primi o promovare la locul de muncă şi multe aprecieri din partea colegilor

Vezi și

Berbecii sunt creativi şi se afirmă pe plan intelectual. Pot primi o promovare la locul de muncă şi multe aprecieri din partea colegilor.

Taurii sunt optimişti şi au câştig de cauză în tot ce fac. Fie că e vorba de un proiect important la locul de muncă, de o discuţie delicată cu persoana iubită sau de o partidă de fotbal cu prietenii.

Gemenii sunt sensibili astăzi, iau decizii pripite şi îsi pot supăra colegii de serviciu. În preajma rudelor vor avea din fericire mai mult tact.

Racilor le zâmbeşte norocul. Ar putea pune pe picioare o afacere sau cel puţin vor încheia o tranzacţie care le va aduce destui bani pentru o vacanţă.

Leii trebuie să cumpere o şampanie astăzi. Vor trece cu brio un examen sau vor fi promovaţi la locul de muncă. Aşa că e musai să petreacă, nu?

Cu gândul la afaceri vor fi şi nativii din fecioară astăzi. Dar visele lor vor deveni coşmaruri. Mai bine lasă planurile de îmbogăţire pe altă zi.

N-ar trebui să puneţi preţ pe promisiunile balanţelor astăzi. Pur şi simplu nu vor fi în stare să se ţină de cuvânt.

Scorpionii sunt relaxati şi au simt practic. Ziua de astăzi este dedicată familiei şi reamenajarilor din casa. Poate o mobila noua. sau doar câteva elemente de feng shui.

Ar trebui să le spună şi săgetătorilor cineva că nu mai este weekend. Aceşti nativi încep săptămâna cu o pauză. Dar chiar şi aşa nu vor supăra pe nimeni.

Capricornii nu iau cele mai bune decizii astăzi.Ar trebui să fie răbdători şi să aplaneze orice situaţie conflictuală.

Varsatorii visează la vacanţe şi işi plănuiesc ultima escapada la finele acestei veri. Să fie mare? Să fie munte?

Peştii sunt entuzismati şi visează la jumatatea perfectă şi jobul ideal. Succesul sta de partea celor optimisti si muncitori asa ca.Totul este posibil!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei de 31 august! Racilor le zâmbeşte norocul