Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei de 3 decembrie. Balanţele sunt îndragostite, primesc declaraţii de dragoste şi cadouri

Berbecilor le lipseste simţul practic iar astazi este indicat să nu ia nicio iniţiativă la serviciu sau în afaceri.

Vezi și

Berbecilor le lipseste simţul practic iar astazi este indicat să nu ia nicio iniţiativă la serviciu sau în afaceri.

Taurii au rezultate deosebite pe plan social şi în afaceri iar seara le aduce o veste bună de la persoana iubită. Viaţa lor se va schimba complet.

Starea de confuzie le poate afecta situatia financiara gemenilor. Îi sfatuiesc să nu se implice în afaceri, chiar daca li se pare ca pot da lovitura.

Racii nu sunt în cea mai bună forma fizica şi intelectuală. Sunt indispuşi şi obosiţi. Le recomand să evite întalnirile de afaceri.

Relaţiile cu anturajul le sunt benefice Leilor. Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor sentimentale care îi framantă de mai mult timp.

Fecioarele nu se pot se pot concentra, sunt indispuse iar la locul de muncă se lovesc de multe probleme, dar daca vor rămâne optimiste totul se va rezolva.

Balanţele sunt răsfatate de jumatatea lor care le ofera un cadou de care o să se bucure foarte mult. Capacitatea lor de comunicare este excelentă.

Este un moment bun pentru a încheia contracte, pentru scorpioni iar investiţiile pe care le fac se vor dovedi rentabile. Relaţiile cu partenerii de afaceri sunt foarte bune.

Săgetatorii primesc bani dintr-o activitate extraprofesionala. De asemenea, o persoana mai în varsta le va propune o noua colaborare.

Capricornii sunt hotărâti să înceapă o noua etapă în viaţa lor profesionala. îşi schimba locul de munca şi bine fac. Pentru ei astrele anunta un viitor prefesioanal plin de satisfacţii.

Varsatorii sunt tentati să cheltuie mai mult decât le permite bugetul familiei. Fiţi cumpatati şi consultati-vă cu partenerul de viata!

Nativii pesti primesc o sumă mare de bani şi îşi fac planuri îndrazneţe. Ar fi bine sa va sfatuiti şi cu jumătatea voastră. Astazi va completati foarte bine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei de 3 decembrie. Balanţele sunt îndragostite, primesc declaraţii de dragoste şi cadouri