Antena Meniu Search
x

Horoscopul zilei. Săgetătorii sunt irascibili din cauza stresului şi oboselii

După multă muncă, a venit timpul ca taurii să culeagă roadele eforturilor depuse, iar scorpionii sunt fericiţi că pot pleca într-o scurtă călătorie

Vezi și

Berbecii sunt sfatuiti sa nu îşi asume niciun risc în afaceri. Vor primi invitatii la un eveniment important, dar trebuie sa lipseasca!

Pe plan profesional, eforturile susţinute din perioada precedentă încep să dea roade pentru tauri. Din cauza atmosferei tensionate, relatiile cu cei din jur pot avea de suferit.

Deşi se simt în forma, Gemenii s-ar putea să descopere ca nu prea au spor şi ca nu le reuşeşte mai nimic. Astazi nu prea sunt realisti.

Racii s-ar putea să fie implicaţi într-un scandal la locul de muncă din cauza bârfelor. Nu e obligatoriu să raspundeţi la provocari! In scurt timp, totul va reveni la normal.

Astazi , Leii ar fi bine să evitate deplasarile cu autoturismul. Există pericolul să fie implicati într-un accident de circulatie daca nu sunt atenţi.

Fecioarele au de rezolvat multe probleme la locul de muncă, dar colegii nu se grabesc să le ajute. Daca nu îşi vor stapani nervozitatea, riscă să faca afirmatii pe care le vor regreta.

Balanţele au planuri mari, în special în domeniul financiar. E necesar să aveti mai multă rabdare şi să munciti mai ordonat.

Dimineaţă, Scorpionii primesc vestea pe care o aşteptau de mult timp, în legatură cu plecarea într-o calatorie în interes personal.

Săgetătorii sunt irascibili, din cauza stresului şi a oboselii acumulate. Trebuie să evite discutiile în contradictoriu! Sunteti predispusi la unele probleme de sănătate.

Colaborarea cu un partener de afaceri le da dureri de cap, capricornilor. Totul porneşte de la bani: se pare că nu se înteleg în legatura cu o investitie.

Vărsătorii au asteptat weekendul cu sufletul la gura, îşi fac planuri de vacanţă, pentru ca sfarşitul de saptamana se anunţă unul plin de distractie pentru ei.

Peştii încep o activitate care le poate aduce avantaje materiale,dar numai cu conditia sa îsi tempereze spiritul critic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Horoscopul zilei. Săgetătorii sunt irascibili din cauza stresului şi oboselii