Antena Meniu Search
x

Hoxter, o companie de top ce ofera focare si accesorii de seminee durabile si sigure

Un semineu trebuie sa reprezinte o investitie durabila in confortul si siguranta casei tale, de care sa te bucuri atat tu, cat si generatiile viitoare.

Hoxter ofera accesorii de seminee durabile si sigure
Hoxter ofera focare si accesorii de seminee durabile si sigure

Un semineu trebuie sa reprezinte o investitie durabila in confortul si siguranta casei tale, de care sa te bucuri atat tu, cat si generatiile viitoare. O conditie pentru durabilitatea semineului tau pe lemne trebuie sa fie reprezentata de un focar de inalta calitate care, odata montata, nu mai implica alte investitii.

Ce trebuie sa stii despre focarul de semineu?

In primul rand, un focar de semineu lemne trebuie sa indeplineasca 3 conditii esentiale:

  1. calitatea fontei – trebuie sa fie de clasa 200;

  2. grosimea fontei – sa fie de minimum 8 milimetri;

  3. greutatea – sa fie direct proportionala cu deschiderea focarului.

Scopul unui focar este acela de a economisi lemne, in cazul semineelor si a modelelor de sobe semineu, gratie lamelelor special proiectate pentru a absorbi un volum mare de aer, reducand timpul necesar incalzirii dispozitivului. Altfel spus, o singura incarcare a focarului, in conditii de ventilatie medie, garanteaza arderea lemnelor pentru un interval de 4-5 ore.

Hoxter, mai mult decat un simplu focar de semineu

Pe site-ul PeFoc.ro vei regasi focare, de inalta calitate, de la Hoxter, o companie cu vasta experienta in dezvoltarea si proiectarea de seminee. Aici vei gasi focare realizate in editie limitata, recunoscute la nivel mondial. Fiecare nou produs este testat in propriul laborator, in care se masoara cantitatea de noxe, cu un aparat special, pentru a nu se depasi limita admisa.

La fel ca si un cos fum inox de calitate, si focarele sunt importante in functionarea corecta si sigura a semineelor. Spre exemplu, focarele companiei Hoxter sunt vospite in camp electrostatic cu Sanotherm UHT-HYDRO 600, ce rezista la actiuni mecanice, nu emana fum, miros sau alte reziduuri.

Focarele companiei Hoxter sunt recunoscute la nivel mondial datorita calitatii superioare, a pierderilor reduse de combustibil, a samotei cu densitate mare, a arderii direct pe vatra si a sticlei duble. In plus, acestea sunt captusite in interior cu samota cu densitate 2000kg/mc, rezistenta pana la 1200 grade Celsius.

Comparativ cu samota clasica, cea oferita de Hoxter are o rezistenta mult mai ridicata, datorita procesului de uscare timp de 4 zile la 40 de grade, urmat de procesul de ardere si racire care are o durata de 75 ore.

Focarele Hoxter se potrivesc semineelor cu acumulare, dar si celor cu convectie, unde exista posibilitatea de a distribui caldura acumulata si spre alte incaperi. Focarele Hoxter sunt dotate cu sticla dubla, ce imbunatatesc calitatile izolatiei usii si reduc cantitatea de caldura radiata in camera prin usa. Astfel, camerele cu consum redus de energie nu sunt supraincalzite.

Un alt element important este reprezentat de usa focarului. Hoxter propune focare cu usa glisanta, al carui mecanism sofisticat garanteaza o miscare permanenta si usoara a usii. La deschidere usa este impinsa putin catre exterior, marind astfel longevitatea si prevenind deteriorarea sistemului de etansare.

Daca iti doresti un semineu al carui focar sa reziste un timp indelungat, intra pe PeFoc.ro. Specialistii nostri sunt mereu pregatiti sa iti vina in ajutor cu o serie de sfaturi utile de achizitie, care sa se potriveasca nevoilor tale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Hoxter, o companie de top ce ofera focare si accesorii de seminee durabile si sigure