Antena Meniu Search
x

Idei de cadouri pentru cea mai bună prietenă

Cel mai frumos cadou făcut cuiva este prietenia. Cu siguranță, un umăr pe care să te bazezi oricând este unul dintre cele mai importante aspecte din viața cuiva.

de Redactia Observator

la 30.09.2020, 15:31

Cadou
Idei de cadouri pentru cea mai bună prietenă - Pexels

Ești fericită pentru că ai un astfel de om în preajma ta? Sărbătorește-i apropierea și statornicia cu ocazia zilei de naștere și suprinde-o cu daruri alese! Iată o serie de sugestii de cadouri pentru cea care ți-a câștigat „titlul” de cea mai bună prietenă!

O aniversare reușită începe cu…

... o petrecere surpriză și un tort pe măsură! Dacă prietena ta este un exemplu viu al eleganței, atunci, o idee de cadou ar fi un tort cu fructe de pădure, dar ornat cu flori proaspete. Va fi spectaculos. Dacă e o persoană creativă, mereu veselă și care iubește aventura, inspiră-te din pasiunile ei, din filmele care îi plac sau cărțile pe care le citește etc. Fără doar și poate, aceste detalii îți vor da indiciile necesare tematicii pe care trebuie să o abordezi.

Răsfăț și iar răsfăț!

Vrei să mergi la sigur cu un cadou care să-i aducă prietenei tale clipe pline de răsfăț? Nu vei da greș cu kit de produse pentru îngrijirea tenului. Optează pentru un set de creme pe baza de uleiuri de argan (oferă o hrănire intensă) și semințe de struguri. Acestea estompează aspectul ridurilor, readuc fermitatea și elasticitatea tenului, hidratează profund pielea, o protejează de efectele nocive ale stresului oxidativ și încetinesc procesul de îmbătrânire a pielii.

Susține-i pasiunile

Dăruiește-i fericire și oferă-i un voucher cadou pentru un abonament la o sală de fitness, cursuri de dans, actorie, de gătit (brutărie, cofetărie etc.) make-up, fotografie, vin etc. O vei surprinde, cu adevărat, mai ales când știi cât îi e de greu să se decidă să facă o astfel de investiție. Pentru a-i susține și mai mult motivația, faceți împreună cursurile. Va fi mult mai captivant.

Piese unicat

O rochie, câteva accesorii potrivite și poate o geantă ar putea să îi facă plăcere prietenei tale. Și, pentru a putea ieși puțin din tipare, îi poți comanda o rochie unicat, lucrată cu pasiune de un designer local (există o serie de creatori tineri și talentați disponibili să te ajute cu o astfel de creație pe care îi poți găsi și contacta online pe grupurile specializate din cadrul rețelelor sociale).

Pentru pasionatele de călătorii

Dacă îi place să călătorească, atunci oferă-i un jurnal în care să-și scrie cele mai frumoase gânduri, impresii, amintiri. De asemenea, îi poți oferi o geantă de voiaj compartimentată, în care să-și țină laptopul, tableta, documentele de călătorie etc. De asemenea, îi poți cumpăra o minilampa UV de buzunar, pentru dezinfectarea mâinilor în timpul călătoriei.

Pentru momente de relaxare

Nimic nu se compară cu momentele pline de relaxare, petrecute după o zi grea de muncă. Așa că, oferă-i un aparat de masaj, un infuzor de aromaterapie sau, de ce nu, un voucher la un centru spa sau la o piscină unde relaxarea poate capătă o altă dimensiune.

Alte idei de cadouri care te-ar mai putea ajuta:

  • Un kit dermatocosmetic, pentru zilele de vacanță;

  • Un stilou elegant si o agendă de birou;

  • O eșarfă, un buchet de flori și o cutie cu bomboane de ciocolată;

  • Un set elegant de cești de cafea;

  • Un tablou pictat manual;

  • O pereche de pantofi cu toc;

  • Un set de rujuri cu nuanțe diferite sau alte produse de machiaj;

  • Accesorii decorative pentru canapea (pătură pufoasă, perne multicolore) sau pentru birou (o vază, un suport din lemn pentru laptop, o cană, o ramă foto metalică etc.).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Idei de cadouri pentru cea mai bună prietenă