Antena Meniu Search
x

Imagini de coşmar în cantinele din porturile Constanţa şi Agigea

Pe litoral, a început sezonul amenzilor în restaurantele murdare! Inspectorii OPC au surprins imagini revoltătoare în bucătăriile unor localuri din porturile Constanţa şi Agigea. Fără să stea pe gânduri, au pus lacătul definitiv pe unul din ele şi pe două le-au închis până la remedierea problemelor.

de Redactia Observator

la 21.05.2019, 20:55

Vezi și

Pe litoral, a început sezonul amenzilor în restaurantele murdare! Inspectorii OPC au surprins imagini revoltătoare în bucătăriile unor localuri din porturile Constanţa şi Agigea. Fără să stea pe gânduri, au pus lacătul definitiv pe unul din ele şi pe alte două le-au închis până la remedierea problemelor.

Mâncare ţinută pe jos, lângă coşurile de gunoi şi găleţile cu mopuri, oale fără capac şi lăzi frigorifice murdare.

Cel puţin 1.500 de oameni mănâncă zilnic în cantinele cu probleme din Constanţa şi Agigea

Este imaginea de coşmar din bucătăriile cantinelor din porturile Constanţa şi Agigea, unde mănâncă zilnic 1.500 de oameni. Nici măcar cei care gătesc nu respectă regulile minime de igienă. 

În altă bucătărie, carnea este lăsată în chiuvetă, iar verdeţurile sunt păstrate pe cel mai ruginit raft din frigider. 

Inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au verificat, în total, nouă cantine. Şi au găsit nereguli "care pun în pericol sănătatea, viaţa şi interesele economice". Pe două dintre localuri au pus temporar lacăt, iar o cantină a fost închisă definitiv. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Comisarii de la Protecția Consumatorului au dat 12 amenzi în valoare totală de 62.000 de lei şi au oprit de la comercializare 90 de kilograme de alimente. Astfel de imagini se repetă în fiecare an la malul mării, unde turiştii plătesc, fără să ştie, pentru mâncare preparată în condiţii deplorabile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Imagini de coşmar în cantinele din porturile Constanţa şi Agigea