Antena Meniu Search
x

IMAGINILE DEPRESIEI: Chester Bennington, solistul Linkin Park, filmat cu câteva ore înainte de a se sinucide! (VIDEO CUTREMURĂTOR)

Văduva lui Chester Bennington, Talinda, a publicat pe Twitter un video în care apare solistul Linkin Park. Sunt ultimele imagini filmate cu muzicianul.

Văduva lui Chester Bennington, Talinda, a publicat pe Twitter un material video în care apare muzicianul. Sunt imagini filmate cu câteva ore înainte ca solistul Linkin Park să se sinucidă.

Talinda Bennington a împărtăşit fanilor un material video tulburător cu scopul de a trage un semnal de alarmă în privinţa depresiei şi a sinuciderii.

Sunt imagini din viața lor de familie, care au fost realizate cu 36 de ore înainte ca soțul ei să-și ia viața.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Așa arăta depresia cu 36 de ore înainte ca soțul meu să-și ia viața. Ne-a iubit mult și noi l-am iubit pe el foarte tare”, este mesajul Talindei care a însoţit filmulețul distribuit pe Twitter.

Cântăreţul de la Linkin Park s-a sinucis pe 20 iulie. În 2011, Bennington a mărturisit pentru The Guardian că angoasele sale sunt sursă de inspiraţie.

El a explicat şi că a fost victima abuzului sexual în copilărie. După divorţul părinţilor săi, când avea 11 ani, a început să fumeze canabis, înainte de a trece la consumul de cocaină. Şi-a canalizat traumele în albumul "Hybrid Theory" şi a luptat cu dependenţa toată viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » IMAGINILE DEPRESIEI: Chester Bennington, solistul Linkin Park, filmat cu câteva ore înainte de a se sinucide! (VIDEO CUTREMURĂTOR)