Antena Meniu Search
x

Imagini șocante într-un bar din Roman! Un polițist chemat să aplaneze un conflict se pupă cu unul dintre scandalagii (Video)

Imagini șocante au fost surprinse într-un bar din Roman, unde patronii localului au fost nevoiți să sune de 5 ori la 112 pentru a cere ajutor.

Imagini șocante au fost surprinse într-un bar din Roman, unde patronii localului au fost nevoiți să sune de 5 ori la 112 pentru a cere ajutor.

Potrivit imaginilor prezentate de postul de televiziune Roman TV, doi scandalagii au băgat spaima în clienți și în patroni, după ce mai întâi au lovit cu bâta un bărbat, apoi au scuipat o chelneriță și au distrus mobilierul.

Patronii localului au declarat că au chemat de mai multe ori forțele de ordine, dar că, pe una dintre înregistrările surprinse de camere de supraveghere, se vede cum unul dintre scandalagii pune mâna pe umărul unui polițist, pe care apoi îl pupă pe obraz.

În plus, bărbatul reclamat de patroni îi sărută mâna agentei de poliție, care venise să aplaneze conflictul.

Pe acelaşi subiect

Iată imaginile prezentate de postul local de televiziune.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Imagini șocante într-un bar din Roman! Un polițist chemat să aplaneze un conflict se pupă cu unul dintre scandalagii (Video)