Antena Meniu Search
x

IMAGINI SOCANTE! Ofiterul criminalist Darius Perhaita, povestea unui supravietuitor

Ofiterul criminalist Darius Perhaita, care in urma cu un an de zile a fost surpins in explozia care a devastat un club din Sighetu Marmatiei, traieste acum in bezna. Iar mainile si picioarele nu-i mai folosesc la nimic. In ciuda greutatilor nu si-a pierdut insa speranta.

Vezi și

Orice pas este un chin pentru Darius. In zilele bune, merge cel mult zece metri, insa doar sustinut de sotie si mama. “Viata mea s-a schimbat mult, chiar foarte mult. Nu pot face nimic singur, nici sa merg, nici sa mananc si trebuie tot timpul sa ma ajute cineva”, marturiseste barbatul.

Despre explozia ce i-a schimbat viata nu-si mai aminteste nimic. Familia lui insa isi aminteste fiecare clipa cu groaza. A iesit pe usa buimac si s-a rostogolit prin zapada sa stinga flacarile care-i mistuiau trupul. A avut arsuri pe 75 la suta din suprafata corpului. Medicii i-au dat unu la suta sanse de supravietuire, iar el s-a agatat cu incapatanare de acest procent. Au urmat insa luni de groaza, peste care n-ar fi trecut daca cei dragi nu i-ar fi fost alaturi. “Mi-au dat doua grefe de piele mama, sotia mea, un cumnat si trei colegi carora le multumesc din suflet”, spune omul.

Acum, Darius are nevoie iar de ajutor. Pe langa multe sedinte de recuperare, are nevoie si de o interventie chirugicala in strainatate la ochi pentru ca nu vede.

Speranta vine de la o clinica din Germania, de unde asteapta un raspuns pentru interventia chirurgicala. Cei care doresc sa ii dea o a doua sansa la viata lui Darius pot face donatii in cele doua conturi deschise de familia tanarului pe numele mamei sale.

Contul bancar in lei

RO96RNCB0286105095100001 PERHAITA LUCICA , BCR - B-dul Regina Elisabeta, nr. 5, sector 3, Bucuresti, Romania - SUCURSALA TUNARI

Contul bancar in euro

RO69RNCB0286105095100002 PERHAITA LUCICA, BCR - B-dul Regina Elisabeta, nr.5, sector 3, Bucuresti, Romania - SUCURSALA TUNARI

 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » IMAGINI SOCANTE! Ofiterul criminalist Darius Perhaita, povestea unui supravietuitor