Antena Meniu Search
x

'Îmbracă un copil de Paşti', o campanie iniţiată de un preot din Vaslui

Un preot din satul Hârşova (Vaslui) a iniţiat o campanie prin care să îi ajute pe copiii din sat: 'Îmbrăcaţi un copil de Paşti'.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 19.03.2019, 14:43

'Îmbracă un copil de Paşti', o campanie iniţiată de un preot din Vaslui
'Îmbracă un copil de Paşti', o campanie iniţiată de un preot din Vaslui - Facebook

Un preot din satul Hârşova (Vaslui) a iniţiat o campanie prin care să îi ajute pe copiii din sat: 'Îmbrăcaţi un copil de Paşti'.

Preotul Ionel Stoian a cerut ajutor pe Facebook pentru copii sărmani din sat care au nevoie de sprijin.

"Fiind în perioada Postului Mare, m-am gândit ca și anul acesta să vă ofer posibilitatea de a face o faptă bună. Vă doriți să aduceți zâmbetul pe chipul unui copilaș? Ați putea să-i faceți o mare bucurie îmbrăcându-l cu hăinuțe noi de Paști. Alegeți unul din cei 41 de copii din parohia noastră (cu vârste cuprinse între 1 și 15 ani) care au nevoie de sprijin (din familii monoparentale sau cu mulți copii) și nu vă va uita niciodată! Pachetele primite le vom împărți copiilor la biserică în ziua Intrării Domnului în Ierusalim (Florii). Aș avea rugămintea ca pachetele să ajungă până la data de 18 aprilie. Alegeți să dăruiți bucurie!", a scris preotul în postarea de pe Facebook.

Postarea a fost distribuită de sute de oameni dornici să îi ajute pe cei 41 de copii din satul Hârşova.

Pe acelaşi subiect

"Considerați milostenia nu ca o cheltuială, ci ca un venit, nu ca o pierdere, ci ca un câștig!” (Sfântul Ioan Gură de Aur). NU UITAȚI! Aripile rugăciunii sunt postul și milostenia! Dacă doriți să ajutați, vă rog să mă contactați în privat pentru detalii! Mii de mulțumiri persoanelor care ne-au sprijinit până acum în toate activitățile filantropice desfășurate în parohia noastră!", a scris preotul din Vaslui.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » 'Îmbracă un copil de Paşti', o campanie iniţiată de un preot din Vaslui