Antena Meniu Search
x

Impact fatal pe autostradă

Angajat să supravegheze tronsonul de drum din apropiere de Deva, un agent de pază a luat o femeie în maşină şi a provocat o tragedie. Bărbatul de 46 de ani circula cu viteză şi a lovit în plin un camion care mergea în faţa lui

Vezi și

Angajat să supravegheze tronsonul de drum din apropiere de Deva, un agent de pază a luat o femeie în maşină şi a provocat o tragedie. Bărbatul de 46 de ani circula cu viteză şi a lovit în plin un camion care mergea în faţa lui

Forţa impactului a distrus partea din faţă a autoturismului, iar medicii au mai găsit-o în viaţă doar pe pasageră. 

Se observă urme pe şosea pe o distanţă de câţiva metri, din locul unde s-a produs impactul violent. Autoturismul este distrus pe mijlocul şoselei, iar şoferul camionului încearcă să-şi revină din sperietură ca să le dea detalii poliţiştilor.

Bărbatul conducea regulamentar, însă agentul de pază venea cu viteză din spate şi n-a mai avut timp să evite accidentul.

A fost nevoie de mai mulţi pompieri să-l scoată pe şofer de sub bordul maşinii, însă era deja prea târziu. Pe locul din dreapta a fost rănită grav o femeie. Medicii au dus-o la spital.

Bărbatul de 46 de ani trebuia să supravegheze singur autostrada şi să conducă atent. Vestea l-a şocat pe şeful lui. Nimeni nu ştie cine era pasagera de lângă el.

Poliţiştii au demarat cercetări şi au deschis un dosar penal pe numele şoferul din camion.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Impact fatal pe autostradă