Antena Meniu Search
x

Curs valutar

La un pas de tragedie! Imprudenţa unui şofer era cât pe ce să ucidă şase oameni!

Bărbatul nu a ţinut cont că are în maşină un copil de un an şi a intrat într-o intersecţie fără să-şi ia nici cea mai mică măsură de precauţie.

de Redactia Observator

la 29.09.2017 , 17:23

Bărbatul nu a ţinut cont că are în maşină un copil de un an şi a intrat într-o intersecţie fără să-şi ia nici cea mai mică măsură de precauţie. Din fericire, copilul a scăpat nevătămat.

Două maşini făcute zob, într-o clipă. O imprudenţă care ar fi putut costa şase vieţi. 

Totul a pornit din cauza unui şofer de 40 de de ani, care s-a grăbit prea tare ca să mai respecte vreo regulă de circulaţie. 

Vezi și

Crina Dragu, IPJ Galaţi: "Nu a respectat semnificaţiile indicatorului opririi, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 26 de ani din Galaţi."

Maşina care nu a acordat prioritate a ajuns într-un zid. Şi numai norocul a făcut ca pasagerii să iasă vii din cele două autovehicule. Un copil de doar un an, aflat în autotusimul şoferului imprudent, a scăpat şi el nevătămat. 

Domnica Ursu, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi: "După ce s-a acordat primul ajutor, pacienţii au fost toţi transportaţi către spitalul judeţean. O singură victimă a prezentat leziuni mai grave şi a necesitat internare. Prezenta un traumatism cranio cerebral acut, de gradul 1."

Este vorba chiar despre şoferul care a provocat accidentul. Însă rănile suferite nu îl vor scăpa de dosarul penal. 

Crina Dragu, IPJ Galaţi: "În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă."

Polițiștii analizează acum toate elementele care i-ar putea ajuta să stabilească exact cum s-a produs accidentul. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » La un pas de tragedie! Imprudenţa unui şofer era cât pe ce să ucidă şase oameni!