Antena Meniu Search
x

În școli, regulile de funcționare sunt vechi din anul 2005

Regulile de securitate din şcoli rămân doar pe hârtie. O dovedesc sutele de incidente care încă se contabilizează. La fel şi experimentul echipei Observator, care a intrat în mai multe şcoli fara nicio problema

Vezi și

Regulile de securitate din şcoli rămân doar pe hârtie. O dovedesc sutele de incidente care încă se contabilizează. La fel şi experimentul echipei Observator, care a intrat în mai multe şcoli fara nicio problema. 

Şcolile nu se tem de intruşi. După sute de incidente şi avertismente. Echipa Observator a descoperit că angajaţii şcolilor nu respectă reguli minime.

Fără să întrebe de nume şi prenume, deschid uşa cu largheţe. În altă şcoală, paznicii sunt două eleve. Dar puţine sunt şcolile unde siguranţa elevilor este importantă.

Ultimele reguli în şcoli au fost aprobate aici în anul 2005. De atunci şi până acum au expirat. Dar chiar şi aşa, pentru elevi, regulile sunt făcute să fie încălcate.

De când a început şcoala, mai mulţi elevi au ajuns la spital. Unii intoxicaţi cu spray lacrimogen. Alţii cu răni, după ce au testat rezistenţa unui calorifier din şcoală. Noile reguli, i-ar face responsabili pe părinţi pentru toate boacănele copiilor.

După un deceniu, elevii sunt dispuşi să mai aştepte şi până la anul noile reguli. Poate aşa se vor simţi mai în siguranţă la şcoală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » În școli, regulile de funcționare sunt vechi din anul 2005