Antena Meniu Search
x

Copiii din Dolj si tatal care i-a condus spre moarte au fost inmormantati

O mama si-a plans ingerii cu mii de lacrimi si a urlat de durere cerand indurare. Nu poate intelege de ce jumatatea ei a ales sa plece de langa ea cu tot ce a avut mai scump: cei doi copii de cinci si 13 ani.

Vezi și

Suierul mortii l-a auzit la telefon, in timp ce sotul ii spunea pentru ultima oara cat de mult o iubeste. Astazi, copiii au fost inmormantati crestineste. Nu si tatal, al carui sicriu a fost adus, in tacere, la cimitir.

Toata suflarea satului Leu a iesit pe ulite si a urmat in tacere cortegiul funerar ce a dus doi ingeri spre groapa. Doua suftele nevinovate care au platit cu viata pentru iubirea neintelesa a parintilor.

Si-a luat copiii in masina si a plecat spre Craiova. Pe drum, le-a luat celor mici o inghetata, apoi si-a sunat sotia. In timp ce vorbeau, barbatul a depasit o masina, apoi a ramas pe contrasens. Nu a schimbat banda nici cand in fata i-a aparut un TIR. Si el, si cei doi copii au murit pe loc.

Cei doi copii, un baietel de cinci ani si o fata de 13 au fost inmormantati crestineste. Cu slujba, preoti si fanfara. Nu si tatal, al carui sicriu a fost adus la mormant, intr-o alta masina, in tacere. Doar mama copiilor i-a mai spus o ultima rugaciune la capatai.

A fost iubirea ei de-o viata. O iubire care i-a sfasiat sufletul si i-a furat de langa ea tot ce a avut mai scump: copiii. In familia lor n-ar mai fi fost liniste de cand femeia a plecat sa munceasca in Spania, iar barbatul a ramas in tara sa-i creasca pe cei mici. Se certau tot timpul la telefon. El o chema in tara, ea ar fi vrut sa mai ramana sa castige bani pentru copiii ei, oe care i-ar fi vrut langa ea, in Spania.

Ar fi trebuit sa se intoarca saptamana viitoare in tara, dar barbatul nu a mai avut rabdare. I-a schimbat planurile si viata. Pentru totdeauna.

In cateva secunde si-a trimis copiii in cer. In timp ce, la telefon, mama lor auzea strigatul mortii si ultima declaratie de dragoste a sotului ei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Copiii din Dolj si tatal care i-a condus spre moarte au fost inmormantati