Antena Meniu Search
x

În stare gravă, după ce și-a ucis soția și fiicele

Bărbatul din Dolj care şi-a incendiat soţia şi fiicele după ce le-a înjunghiat în mod repetat e în stare critică. Are corpul plin de arsuri şi căile respiratorii grav afectate.

Vezi și

 Bărbatul din Dolj care şi-a incendiat soţia şi fiicele după ce le-a înjunghiat în mod repetat e în stare critică. Are corpul plin de arsuri şi căile respiratorii grav afectate.

Medicii din Bucureşti se ocupă de el, în timp ce acasă, în comuna Leu, rudele lui încă nu reuşesc să îşi revină din şoc. Imediat după ce şi-a ucis familia, bărbatul se comporta de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

Despărţirea de Daniela a venit brusc şi cu durere. Colegii o plâng şi la fel de afectat e şi dirigintele ei, cel care ştia de ce, de multe ori, era atât de tăcută.

Odată, tatăl Danielei a mers la ea la şcoală. N-a făcut probleme. Dar nici mult nu mai era.

Daniela avea 15 ani. Şi ea, şi sora mai mică au fost ucise cu bestialitate. Masacrate, fără vină, odată cu mama lor, de un bărbat scăpat de sub control. După ce le-a lăsat într-o baltă de sânge, omul a incendiat casa în care acestea erau.

Copilele şi mama lor au fost carbonizate, dar bărbatul a reuşit, cumva, să scape cu viaţă din flăcări.

Bărbatul e acum internat la spitalul de arşi din Bucureşti. E în stare critică, cu arsuri pe mai mult de jumătate din suprafaţa corpului. Vecinii sunt şocaţi de întâmplare. Chiar dacă îl ştiau pe bărbat cu probleme psihice şi mai ştiau ceva.

Dacă îşi va reveni, bărbatul va fi tras la răspundere pentru că şi-a măcelărit familia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » În stare gravă, după ce și-a ucis soția și fiicele