Antena Meniu Search
x

Încă o groapă de gunoi a unui mare oraş a luat foc. INCENDIU DE PROPORŢII la marginea Braşovului

Incendiu de amploare la groapa de gunoi a Braşovului! Încă de azi-noapte, focul a cuprins o suprafaţă de mai bine de o mie de metri pătraţi şi arde în continuar

Vezi și

Incendiu de amploare la groapa de gunoi a Braşovului! Încă de azi-noapte, focul a cuprins o suprafaţă de mai bine de o mie de metri pătraţi şi arde în continuare mocnit. Pompierii intervin şi acum cu mai multe autospeciale cu apă şi spumă. Din experienţa lor spun că poate dura şi câteva zile până când va fi lichidat.

De mai bine de 14 ore, la marginea Braşovului, un nor de fum se ridică ameninţător. E unul extrem de toxic, după ce azi-noapte un incendiu a pornit la groapa de gunoi a oraşului. Ciprian Sfreja, ISU Braşov: "Deocamdată direcţia vântului este dinspre oraş spre exterior şi nu au fost afectaţi locuitorii Braşovului."

Alarma s-a dat la ora 2 şi 30 de minute. Pompierii au intervenit de urgenţă cu şase autospeciale. Pe aproximativ 1000 de metri pătraţi, flăcări se manifestau violent. Pericolul a fost înlăturat, doar că sub maldărele de gunoaie, sunt focare care ard şi acum mocnit. 

Este al treilea incendiu la o groapă de gunoi, în doar 48 de ore. În această dimineaţă, în Tecuci, flăcările au cuprins aproximativ 500 de metri pătraţi la rampa de gunoi a oraşului. Din fericire, pericolul a fost eliminat. Şi la groapa de gunoi din Cluj, flăcările au fost stinse, dar acolo au apărut alte probleme. 

Mai exact, fosta rampă de deşeuri a municipiului Cluj-Napoca a fost afectată de alunecări de teren. Fenomenul poate duce la poluare cu efecte asupra sănătăţii clujenilor. Aşa că a fost cerută declararea stării de alertă.

Pentru incendiul din Cluj, o cauză luată în calcul de pompieri este şi punerea intenţionată a focului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Încă o groapă de gunoi a unui mare oraş a luat foc. INCENDIU DE PROPORŢII la marginea Braşovului